Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Στα πράσσα πιάστηκαν οι βάνδαλοι - από τα σύννεφα έπεσε το γραφείο τύπου του δήμου

Θέλουν οι βάνδαλοι να κρυφτούν, μα η χαρά δεν τους αφήνει. Αιτία της χαράς ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού.
 
Ο φακός του δαιμόνιου εντεταλμένου στο γραφείο τύπου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης εντόπισε τους βανδάλους που γράφουν τα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του δήμου μας.

Για ευνόητους λόγους και για όσο θα διαρκεί η ανάκριση, δεν δίνονται στη δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες των δραστών.

Συντετριμμένος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό της Αρχιεπισκοπής ο εντεταλμένος του γραφείου τύπου: "Πέσαμε από τα σύννεφα! Είμαστε τόσα χρόνια συνεργάτες, ήταν το δεξί χέρι μου... Δε το χωράει ανθρώπου νους! Με τι καρδιά να του ζητήσω να καθαρίσει τους τοίχους από τις βρωμιές! Πάντα μιλούσε απαξιωτικά για τους κουκουλοφόρους... Απορώ πώς δεν έπεσε φωτιά να τον κάψει την ώρα που κράταγε το μαυροκόκκινο πανό".

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης:

"Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην αποπροσανατολίζονται από τη μία και μοναδική φωτογραφία!


Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας φωτογραφίες που θα αποδεικνύουν ότι ο Κορτζίδης και οι συνεργάτες του σπάνε τα παγκάκια, ξηλώνουν τα πλακάκια, βάζουν φωτιά στους κάδους, πυρπολούν σχολεία, βανδαλίζουν συντριβάνια, απειλούν τους επιχειρηματίες της πόλης μας και έχουν κλείσει με οδοφράγματα και τις δυο εισόδους της κεντρικής εμπορικής λεωφόρου εμποδίζοντας τα στίφη των πελατών να εισέλθουν!

Αυτές τις φωτογραφίες θα τις βλέπει ο Τσίπρας κάθε πρωί στην πλατεία Κουμουνδούρου κρεμασμένες με μανταλάκια!

Τους συνεργάτες του Κορτζίδη θα τους παλουκώσουμε στη Βάρναλη και τον ίδιο θα τον κρεμάσουμε στην πλατεία Σουρμένων να τον βλέπει ο κόσμος και να παραδειγματίζεται όπως άλλοτε έγινε με τον Βελουχιώτη!

God bless us!"...

Δ.Β.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης πλέον με τη νέα διοίκηση έχουμε πρωταπριλιά κάθε μέρα...
      Πασιφανές από την "ανακοίνωση του γραφείου τύπου" που δεν απέχει από τις καθημερινές ανακοινώσεις του...
      God bless them!

      Διαγραφή