Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μία μεγάλη αλυσίδα χορού η Αγίου Δημητρίου

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ), με Πολιτιστικούς, Αθλητικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και Ιδιωτικές Σχολές χορού του Δήμου μας στις 27 Μαρτίου, αποφασίστηκαν από κοινού τα παρακάτω:

Στις 26 Απριλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, κατά μήκος της Αγ. Δημητρίου, από το φανάρι του καταστήματος “ΛΟΛΑ” μέχρι την Πλ. Βελουχιώτη, θα εκκενωθεί ο δρόμος από τη Τροχαία και θα σχηματιστεί μια μεγάλη αλυσίδα χορού.

Θα ξεκινήσουμε με Χασαποσέρβικο, Συρτάκι, Καλαματιανό, Συρτό, Ηπειρώτικο, Σιγανό Κρήτης, Νησιώτικο και στη συνέχεια οι δάσκαλοι από Ιδιωτικές Σχολές Χορού θα μυήσουν το κοινό σε ρυθμούς λάτιν, σάλσα, τσα-τσα. Η δράση θα συνεχιστεί στη πλατεία.


Σκοπός της συγκεκριμένη μέρας είναι να στείλουμε το μήνυμα ότι ο χορός μπορεί να μας ενώσει, ο χορός είναι υγεία, ο χορός δεν έχει σύνορα.


Εαν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δράση, δηλώστε συμμετοχή στον ΟΠΑΠ μέχρι 3 Απριλίου ημέρα Παρασκευή στο mail: opap@dad.gr.
 
Σε περίπτωση συλλόγων, μαζί με τη συμμετοχή σας, θέλουμε αριθμό συμμετεχόντων καθώς και το λογότυπο σας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στις αφίσες.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση - απορία επικοινωνήστε στο τηλ: 6972817495 (κ. Βάσω Αλεξίου).
 
Επόμενη συνάντηση για τελευταίες λεπτομέρειες, θα γίνει την Δευτέρα στις 20 Απριλίου στις 4:00 στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου.


Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου