Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σώθηκε ο Πανιώνιος: 0-0 με τον ΠΑΟΚ

Μετά από πολλά καρδιοχτύπια και ένα φινάλε «θρίλερ» η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, πέτυχε τον στόχο της παραμονής. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Πανιώνιος λόγω της εντελώς άδικης κόκκινης κάρτας του Τασουλή.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 43 βαθμούς ισόβαθμος με τους Πανθρακικό, Βέροια και Λεβαδειακό. Στην εν λόγω ισοβαθμία έπεσε η ομάδα της Λιβαδειάς.Τρελό πανηγύρι στο φινάλε του αγώνα από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και οπαδούς!

Τρελό πανηγύρι στο φινάλε του αγώνα από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και οπαδούς!

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Πανιωνίου φάνηκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι από την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα την μπάλα στην κατοχή τους.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν, κυρίως, από τον άξονα να «χτυπήσουν», όμως η αμυντική αντίδραση των κυανέρυθρων ήταν σωστή και έτσι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βγάλει τελικές ενέργειες προς την εστία.

Στο 42’ ο Πανιώνιος έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία, με τον Γιάννου να κάνει την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το ισόπαλο 0-0.΄

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Ιτάνζ, με τους Γιάννου, Μπουμάλ και Μπακασέτα.

Στο 64’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χατζηϊσαίας έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπουμάλ, αλλά ο Κάτσε έδιωξε πάνω στη γραμμή της εστίας του Ιτάνζ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Σιδηρόπουλος άφησε τους πάντες στη Νέα Σμύρνη άναυδους. Έδωσε φάουλ σε μία φάση που ο Τασουλής πήρε πεντακάθαρα την μπάλα και μάλιστα έδειξε και κίτρινη κάρτα. 

Ο παίκτης του Πανιωνίου μη μπορώντας να πιστέψει την υπόδειξη του διαιτητή χειροκρότησε και ο Σιδηρόπουλος του έβγαλε και δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με πολύ άνεση τον Πανιώνιο με 10 παίκτες!!!

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι καταθέτοντας πραγματικά και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού όπως πήγαιναν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Ιστορικός με τον βαθμό της ισοπαλίας εξασφάλιζε την παραμονή του.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη «έτρωγαν σίδερα» και αν και έπαιζαν με 10 κατάφερναν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Μετά από εφτά λεπτά καθυστερήσεις το φινάλε ήρθε και βρήκε άπαντες στη Νέα Σμύρνη να πανηγυρίζουν την παραμονή στην κατηγορία, μετά φυσικά από πολλά καρδιοχτύπια!!!

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, μετά από μία πάρα πολύ δύσκολή σεζόν και κόντρα σε όλους κατάφερε να πετύχει έστω και στο… παραπέντε τον στόχο του!

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46’ Βλάχος), Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Χατζηισαίας, Μπακασέτας (73’ Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (32’ λ.τρ. Γιάννου).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Περέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου