Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Παράταση μέχρι τις 30 Μαΐου για την ένταξη στο πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση

Δεκαήμερη παράταση για την υποβολή δηλώσεων όσων δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που έληγε σήμερα, δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα, το Υπουργείο έδωσε παράταση μέχρι τις 30 Μαΐου. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 212.897.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο, οι περισσότερες αφορούν την επιδότηση σίτισης (84.442) και ακολουθούν αυτές που αφορούν το επίδομα ενοικίου (2.610) και τελευταίες έρχονται αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρική ενέργειας (1.569).

Επίσης μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων που αφορά συνδυασμό των παροχών που σχετίζονται με το ρεύμα και την επιδότηση σίτισης (59.918), ακολουθεί ο συνδυασμός που αφορά το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης (20.529) και τελευταίος είναι ο συνδυασμός που αφορά τις παροχές που σχετίζονται με το ρεύμα και το επίδομα ενοικίου (936).

Αρκετά υψηλός είναι αριθμός που αφορά τον συνδυασμό και των τριών παροχών (42.893).

Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου