Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

5ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Κυριακή 17 Μαϊου στις 10.30πμ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ πρόκειται να διοργανώσει σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Αργυρούπολης τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Ελληνικού-Αργυρούπολης την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 10.30πμ με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Βάρναλη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.Στον χώρο της εκκίνησης θα γίνει επίδειξη δεξιοτήτων για παιδιά 5- 9ετών.

Οι φίλοι του αθλητισμού Ελληνικού-Αργυρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν σε έναν μαζικό - λαϊκό αγώνα όπου σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη. Πρόκειται για ένα γύρο απόλαυσης, ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης.



Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσουν κληρώσεις ποδηλάτων, πλούσιων δώρων καθώς και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος και φιλοδοξία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού είναι να εισάγει αλλά και να εδραιώσει το ποδήλατο στην ζωή των κατοίκων του νέου Δήμου.

Η διαδρομή που θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός γύρος είναι η ακόλουθη:

Πλατεία Βάρναλη - Μ. Γερουλάνου - Αβέρωφ - Κρώμνης - Τριπόλεως - Θράκης - Καλλιπόλεως  - Ξάνθου - Ευριπίδου - Μακεδονομάχων - Αγ. Βαρβάρας - Ηπείρου - Θράκης - 28ης Οκτωβρίου - Ειρήνης - Μ.Γερουλάνου.

Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου