Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας

Πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας το φετινό καλοκαίρι. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά των μόνιμων κατοίκων της πόλης.

Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Στις καλοκαιρινές δραστηριότητες τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, θα συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, θα γνωρίσουν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές και θα αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

Δραστηριότητες όπως οι επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, οι εκδρομές, οι αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις και η δημιουργία διαφόρων κατασκευών περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να εκφραστούν.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου-24 Ιουλίου). Εγγραφές θα γίνονται στο Παλαιό Δημαρχείο - Τμήμα Παιδείας (ώρες 14:00-18:00) από τις 8 ως τις 17 Ιουνίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2025236-7-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου