Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Χειροπέδες σε παρκαδόρους και ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης σε Γλυφάδα-Κηφισιά

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε,
το βράδυ της Παρασκευής και πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην Γλυφάδα και στην Κηφισιά.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι πέντε ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους προηγουμένως είχαν αποκλείσει με εμπόδια, όπως κώνους και μεταλλικά αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν
 στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου