Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Το ρατσιστικό ντελίριο του κ. Κωνσταντάτου και ο πάτος του

Το ρατσιστικό ντελίριο του κ. Κωνσταντάτου έχει πιάσει πάτο για ακόμα μια φορά, με αφορμή το ενδεχόμενο εγκατάστασης προσφύγων πολέμου σε χώρους του πρώην αεροδρομίου.

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του και στη σελίδα της «ενωμένης πόλης» προκαλεί τα ανθρωπιστικά και δημοκρατικά αισθήματα των συμπολιτών μας ενισχύοντας οπαδικού και ρατσιστικού τύπου αντιδράσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιεί παραφράσεις του χρυσαβγίτικου λόγου (δείτε τις φωτογραφίες) ο οποίος χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τη ναζιστική οργάνωση στα πογκρόμ κατά μεταναστών για να καλύψει τη δική της εγκληματική δράση.

Για «αθλιότητα χωρίς όρια» καταγγέλλει τον κ. Κωνσταντάτο η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Τελικά για κάποιους πολιτικούς δεν υφίστανται όρια , ούτε σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο που αφορά κατατρεγμένους συνανθρώπους μας.

Ο κ. Κωνσταντάτος, ο φερόμενος ως υποκινητής της ομάδας των πέντε δήμων των Νοτίων Προαστίων, συνέχισε την τακτική δημιουργίας κλίματος ξενοφοβίας. Επικαλέστηκε τις απαράδεκτες εκφράσεις ενός αντιδημάρχου του και ζήτησε προκλητικά από την παράταξή μας να φιλοξενήσουμε τους πρόσφυγες πολέμου στα γραφεία μας.
 

Η κλισέ ατάκα, πάρτε τους σπίτι σας, που χρησιμοποιούν οι κάθε λογής νεοφιλελεύθεροι και λαϊκιστές πολιτικοί , αναπαράχθηκε από κ. Κωνσταντάτο, ώστε να χαϊδέψει τα αφτιά των ψηφοφόρων.

Ταυτόχρονα δεν παράλειψε για μια ακόμη φορά να υπερασπιστεί την «αξιοποίηση» του κ. Λάτση που θα έχει ως αποτέλεσμα την κερδοσκοπία των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα ψίχουλα​ και την υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων.

Η παράταξή μας δεν θα πάρει άδεια από κανέναν μεσολαβητή του κ.Λάτση για να ασκήσει την πολιτική της. Οι απόψεις μας δημοσιεύτηκαν ξεκάθαρα στην κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης των έξι δήμων νοτίων προαστίων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα λαϊκά συμφέροντα και την ανθρωπιά και όχι για την τσέπη των λίγων σπέρνοντας φανατισμό και φόβο».


ρατσιστικό ντελίριο και φασιστικού τύπου ατάκες

οπαδικού τύπου αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση Κωνσταντάτου

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου