Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Απαράδεκτη προβοκάτσια σε βάρος του ΜΚΙΕ

Ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Δυστυχώς κάποιοι προβοκάτορες προσπαθούν να εμπλέξουν το ΜΚΙΕ σε πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει σε σχέση με το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Σε συγκεκριμένο άρθρο που αναρτήθηκε στην σελίδα http://www.vimaonline.gr/…/dimarhos-glufadas-hairetise-tous… έγινε το παρακάτω σχόλιο -δήθεν- από το ΜΚΙΕ, το οποίο και φυσικά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητο.

Το αρχικό σχόλιο που κατέβηκε μετά από λίγο:

«ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 12.05.15Καλωσωρίζουμε τον δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου στον αγώνα μας. Κανένας δεν περισσεύει σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όσο αυτό του Ελληνικού. Δεν μας νοιάζει εάν το είπε διπλωματικά αλλά όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι ο δήμαρχος δεν βλέπει πλέον με καλό μάτι την επένδυση και καλά κάνει. Άργησε λίγο αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα σοβαρό χτύπημα που δέχεται ο μνημονιακός δήμαρχος Αργυρούπολης Κωνσταντάτος και τα τσιράκια του που θέλουν την καταστροφή του τόπου μας».
και ακολουθεί η απάντησή μας (η οποία δεν εγκρίθηκε ποτέ από την σελίδα):

Ψεύτικο μήνυμα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

«Δεν ξέρουμε τι σκοπούς εξυπηρετεί η ανάρτηση σχολίου-μηνύματος από το ΔΗΘΕΝ Μ. Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, το μόνο που έχουμε όμως να δηλώσουμε είναι ότι το παραπάνω σχόλιο είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν το κοινωνικό ιατρείο μας στην συγκεκριμένη υπόθεση και να δημιουργήσουν άσχημες εντυπώσεις, σε σχέση με την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η θέση μας για την πώληση του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είναι γνωστή και καταγεγραμμένη. Θέση όμως για πολιτικά πρόσωπα - ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτικά πρόσωπα - δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ δημόσια, για τον απλό λόγο ότι είναι αντίθετο στους κανόνες λειτουργίας μας, οπότε η παραπάνω ανάρτηση μόνο προβοκατόρικη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Επαναλαμβάνουμε προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις, σταματήστε να προσπαθείτε να μας εμπλέξετε στις πολιτικές σας κόντρες.

Προειδοποίηση προς τον κύριο ή κυρία που έκανε το παραπάνω ψεύτικο σχόλιο. Κανένας δεν είναι ανώνυμος στο ίντερνετ, και η ηλεκτρονική σου διεύθυνση έχει καταγραφεί και είναι σχετικά εύκολο να ανακτηθεί από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Χρήστος Σιδέρης
υπεύθυνος επικοινωνίας του (αληθινού)
Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου