Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μυστήριο με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων το πτώμα σε σήψη στην Αιξωνή!

Με τον θάνατο 61χρονου επιχειρηματία, πρώην εργαζόμενου στην Siemens Hellas, στο τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προμήθεια του περιβόητου συστήματος C4I,
για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ασχολείται η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, η οποία αποδίδεται σε προσωπικούς, πιθανόν οικονομικούς λόγους.

Το πτώμα του 61χρονου, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή Αιξωνής, στους πρόποδες του Υμηττού.


Ο επιχειρηματίας είχε βληθεί με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του, μία φορά στο αριστερό ημιθωράκειο κοντά στην καρδιά.

Στις τσέπες του βρέθηκαν δύο πλαστικοποιημένα σημειώματα, το ένα δακτυλογραφημένο, στο οποίο εξηγεί ότι αγόρασε το όπλο νόμιμα από την Αθήνα και το άλλο χειρόγραφο, στο οποίο εξηγεί στους συγγενείς του τους λόγους της αυτοκτονίας, αλλά δεν είναι ευδιάκριτα τα γράμματα.

Ο 61χρονος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε αποχωρήσει από την Siemens το 2005 και είχε ανοίξει δική του επιχείρηση, η οποία όμως δεν πήγε καλά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας είχε κάνει πάλι απόπειρα αυτοκτονίας για προσωπικούς λόγους το 2008.

Πηγή:
www.notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου