Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Επιτυχία πάνω από κάθε προσδοκία στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες για το ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π.Φαλήρου

Πάνω απο κάθε προσδοκία η εμφάνιση των αθλητών του ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες
που έγιναν στις 6 και 7 Μαίου στην Πάτρα.
 
Η Ελευθερία Χριστογεώργου, (το υπερηχητικό του συλλόγου) έκανε το θαύμα της στο ύψος όπου με άλμα 1.75 κατέλαβε την 1η θέση. Να σημειώσουμε ότι η επίδοση της αθλήτριας του Μιχάλη Τομαρά, απέχει 2 μόλις εκ. απο το όριο πρόκρισης για τους παγκόσμιους αγώνες που θα γίνουν στην Κολομβία στις 15-19 Ιουλίου.

Η Ειρήνη Λαγωνίκα συνεχίζοντας το σερί των καταρρίψεων των ατομικών της ρεκόρ, και με επίδοση 4.54.90 κατέλαβε την 2η θέση στα 1500.

Ο Τέλης Παπαθεοδώρου συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα 400μ έλαβε την 3η θέση με 50.32. Στο ίδιο αγώνισμα ο Φίλιππος Ταμπούρογλου κατετάγη 8ος με χρόνο 51.75.

Τέλος η Ισαβέλλα Τζίρου στα 100μ έλαβε την 9η θέση με χρόνο 12.77.

Συγχαρητήρια σε όλους αθλητές  και προπονητές, για την τεράστια αυτή επιτυχία!

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές που καταλαμβάνουν την 1η, 2η και 3η θέση στοyς Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες εκτός από το μετάλλιο (που θα φιγουράρει σε περίοπτη θέση στο σπίτι τους), προσαυξάνουν τα μόρια που θα λάβουν στις πανελλήνιες εξετάσεις κατα ποσοστό 15% προκειμένου για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ, ενώ προκειμένου για πανεπιστήμια ή ΤΕΙ τα μόρια προσαυξάνονται κατά 10% για την 1η θέση , 8% γα την 2η θέση και 7% για την 3η.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.gsvelos.gr.

Πηγή: the-f-times.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου