Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο "ναός" του Νίκου Βέρτη στο Ακρωτήρι

Ερώτημα προς την Πολεοδομία, για το αν είναι νόμιμη η τεράστια μεταλλική σκηνή, που έχει στηθεί στο Akrotiri Club Restaurant, θα απευθύνει ο δήμαρχος Αλίμου, κ. Κονδύλης.

Πρόκειται για την εξωτερική σκηνή, πάνω στην οποία θα εμφανίζεται τα Σαββατοκύριακα, ο Νίκος Βέρτης.

"Θα εξετάσουμε τον φάκελο που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας και θα θέσουμε το θέμα υπόψη της Πολεοδομίας" είπε στο geitoniamou.gr, o δήμαρχος Αλίμου.

Το θέμα έκανε γνωστό με ανάρτηση στο facebook, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δόγκας:



"SOS!!! - ΕΠΕΙΓΟΝ

KΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ, ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ;;;

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ -HI TECH- ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ (;) ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΟ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ “ΚΩΛΙΑΔΑ ΑΚΡΑ” ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ (Δήμος, Περιφέρεια, Πολεοδομία) ΑΜΕΣΩΣ!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ!!!"

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιο που ακολουθεί:

Σταύρος Παπαγιαννόπουλος:

"Αυτό που έγινε Δημήτρη είναι οτι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των εναλασσόμενων στη διοίκηση του Δήμου παρατάξεων της περιόδου 1994-20?? δεν είπαν ούτε ένα όχι, ούτε ένα «ως εδω» στη παράδοση, με χαριστικό και αδιαφανή τρόπο, της παραλίας σε συγκεκριμμένο επιχειρηματία.

Χαρακτηριστικό γεγονός η πρόσληψη στο «Ακρωτήρι» αποτυχόντα να επανεκλεγεί Δήμαρχο, αμέσως μετά τις εκλογές.

Και όχι μονο αυτό. Κάποιοι αρθογραφούσαν στη παραταξιακή τους εφημερίδα λοιδορώντας τον μοναδικό Δημοτικό Σύμβουλο που μέχρι το 2006 και «όχι» ψήφιζε και συνεχώς αποκάλυπτε αυτές τις μεθοδεύσεις.
Τέτοιες «κατασκευές» έχουν ξαναγίνει από τον ίδιο επιχειρηματία και στο Ακρωτήρι και στην Όστρια. Και χαρτονένιοι ιπποπόταμοι στήθηκαν, και χώροι πράσινου έγιναν πάρκινγκ και κοινόχρηστοι χώροι καταπατήθηκαν για να διατίθενται σε δεξιώσεις και προεκλογικές συγκεντρώσεις...

Αυτό έγινε."


Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου