Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Με μάρτυρα ειδικό σύμβουλο του κ. Κωνσταντάτου ο επιχειρηματίας στη δίκη κατά του Sinergasia.gr

Εκδικάστηκε ξανά την Παρασκευή 8 Μαΐου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Μ. Χαραμουντάνη κατά του sinergasia.gr και των διαδικτυακών ιστότοπων geitoniamou.gr και localtv.gr καθώς και δύο πολιτών με αίτημα να αφαιρέσουμε και να διαγράψουμε οποιαδήποτε αναφορά στην υπόθεση της αυθαίρετης εγκατάστασης της εμπορικής του επιχείρησης με την επωνυμία ORNITALIA σε ισόγειο κατάστημα 316 τμ έναντι ευτελούς ποσού.

Είχε προηγηθεί στις 2 Απριλίου η απόρριψη της έκδοσης έκτακτων ασφαλιστικών μέτρων από το Μονομελές Πρωτοδικείο, το οποίο θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν είναι συκοφαντικά και ψευδή. Ωστόσο ο Μ. Χαραμουντάνης παρά την αρνητική απόφαση επέμεινε να φέρει το αίτημά του και σε τακτική δικάσιμο.

Για την υποστήριξη της αίτησής του ο Μ. Χαραμουντάνης υπέδειξε ως μάρτυρα τον Φώτη Μάνταλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του κ. Κωνσταντάτου και νυν έμμισθο ειδικό σύμβουλό του.


Ο Φώτης Μάνταλος υποστήριξε ότι η εγκατάσταση της ORNITALIA στο συγκεκριμένο κατάστημα έγινε με σκοπό το όφελος του Δήμου και σύμφωνα με την εισήγηση των υπηρεσιών του δήμου.

Ωστόσο, σε ερώτηση για το περιεχόμενο της εισήγησης των υπηρεσιών (τεχνικής υπηρεσίας και νομικής υπηρεσίας) απάντησε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς τι πρότειναν οι υπηρεσίες και ειδικά σε ποιο κατάστημα είχαν προτείνει τη μετεγκατάσταση του τεχνικού γραφείου του M. Χαραμουντάνη.


Δήλωσε επίσης άγνοια για το ύψος του μισθώματος που κατέβαλε ο προηγούμενος μισθωτής του συγκεκριμένου καταστήματος. Ενώ ανέφερε με μεγάλη επιμονή ότι η μοναδική απόφαση είναι αυτή που έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δηλαδή η παραποιημένη από τη διοίκηση Κωνσταντάτου απόφαση και όχι η πραγματικά ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (!).

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης, ανέλυσε με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης και δήλωσε ότι μοναδικός σκοπός των δημοσιεύσεων του sinergasia.gr ήταν και παραμένει η ενημέρωση του κοινού για την αυθαιρεσία και σε καμία περίπτωση η δυσφήμηση κανενός.


Το sinergasia.gr αποτελεί υπόδειγμα ενημέρωσης καθώς το σύνολο των αναρτήσεών του αποτελούν αποκλειστικά αποτύπωση της αλήθειας.

Αναμένουμε την απόφαση...


Πηγή: www.sinergasia.gr

Διαβάστε ακόμη:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου