Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Μπάσκετ: Προς συγχώνευση του Ελληνικού με τον Ολυμπιακό; - Συνάντηση στην ΕΟΚ για το τυπικό της υπόθεσης

Η νταμπλούχος στην Α1 Γυναικών ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού συγχωνεύεται -αν δεν έχει γίνει ήδη- με την ερασιτεχνική του Ολυμπιακού που δεν έχει τμήμα γυναικών.

Όπως γράφει το sport24.gr ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία για συγχώνευση με τη διοίκηση του Ελληνικού, ώστε οι Πειραιώτες να αποκτήσουν γυναικείο τμήμα και στο μπάσκετ. Συνάντηση στην ΕΟΚ για το τυπικό της υπόθεσης.

Δεν γνωρίζουμε αν η συμφωνία είναι γνωστή στις πρωταθλήτριες Ελλάδας και στην κοινωνία του Ελληνικού καθώς -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ο Γ. Λεριώτης, που είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, είχε ενημερώσει πως δεν αποκλείεται να μην συνεχίσει στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για τη συγχώνευση:

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε την διάθεση ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει τμήμα μπάσκετ και στις Γυναίκες. Αυτό αναμένεται να γίνει πράξη σύντομα! Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Ελληνικού για συγχώνευση, η οποία απάντησε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών.

Να τονίσουμε πως η γυναικεία ομάδα του Ελληνικού είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδας, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Ενεργό ρόλο στο εγχείρημα θα έχει ο εφοπλιστής Γιώργος Λεριώτης, ο οποίος αποτελεί τον βασικό χορηγό του Ελληνικού τα τελευταία χρόνια, με τον σύλλογο να διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ.

Διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Υδραίος και Γιάννης Δαλέζιος, είχαν ραντεβού στην ΕΟΚ με εκπροσώπους της ομάδας του Ελληνικού, για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, οι Πειραιώτες αναμένεται να ανακοινώσουν και επίσημα την δημιουργία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.

Όσον αφορά για το ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, υπάρχουν σκέψεις για το γήπεδο του Κερατσινίου, αλλά και της Δραπετσώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου