Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Αντιδημοκρατικός κατήφορος της διοίκησης Κωνσταντάτου

Για επίδειξη αντιδημοκρατικής και αλαζονικής νοοτροπίας δύο φορές σε μία μόλις ημέρα καταγγέλλει τη διοίκηση Κωνσταντάτου η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Παρουσιάζουμε τα δυο περιστατικά, όπως τα περιγράφει η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη:

Την Τρίτη 16 Ιουνίου κλιμάκιο της παράταξής μας αποτελούμενο από τους Βασίλη Μπούκα, Τάκη Κοροβέση, Τότα Κωνσταντινίδου και Γιώργο Κοκκίνη επισκέφθηκαν χώρους του καλοκαιρινού camp σε μία προσπάθεια αυτοψίας και ενημέρωσης.

Δυστυχώς, οι κ.κ. Μάνταλος και Καλιντέρης δεν επέτρεψαν την είσοδο της αντιπροσωπείας μας στο κτήριο του Πολιτιστικού στο Ελληνικό πότε επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας (!) και πότε απαγόρευση του ιδιώτη.

Πού φτάσανε! Να απαγορεύουν την είσοδο στην καλοκαιρινή απασχόληση στο Βασίλη Μπούκα και την Τότα Κωνσταντινίδου που έχουν διαθέσει στο πρόγραμμα αυτό άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας!


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Κωνσταντάτος αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην Τότα Κωνσταντινίδου, η οποία παραβρέθηκε στη συνάντηση του δημάρχου με τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο με θέμα την οδό Βοσπόρου. Η συμπεριφορά του δημάρχου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και διαμαρτυρίες από τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη κατοίκους.

Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου