Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Όλη η αποφώνηση: Ο αντιπεριφερειάρχης αδειάζει τον κ. Κωνσταντάτο για τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων


“Εδώ παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι και δεν είναι τα σκουπίδια. Τα σκουπίδια είναι μια καλή μπίζνα.
Δεν βρωμάνε αυτά, αλλά όσοι χειρίζονται αυτές τις διαδικασίες τόσα χρόνια”.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστος Καπάταης, στο Πορτοκαλί Ραδιόφωνο, και στον Μπ. Χριστακόπουλο, αναφορικά με την παραχώρηση από το ΥΠΟΙΚ των 12 στρεμμάτων στο Ελληνικό, για τη δημιουργία εγκαταστάσεων διαχείρισης αποβλήτων.


Σε σχέση με τις αντιδράσεις που έχουν εγερθεί από τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο κ. Καπάταης σημείωσε ότι τόσο ο κ. Κωνσταντάτος, όσο και οι άλλοι δήμαρχοι των όμορων δήμων, Γλυφάδας, Παλιού Φαλήρου και Αλίμου, έχουν συζητήσει όλοι μαζί και έχουν συνυπογράψει κοινό δελτίο τύπου με την αντιπεριφέρεια στις 12 Μαϊου.


"Μόνο αυτός βγήκε στα ΜΜΕ και αντέδρασε" είπε αναφερόμενος στον κ. Κωνσταντάτο τονίζοντας με νόημα ότι οι υπόλοιποι δήμαρχοι τον "αδειάσανε" καθώς αποδέχτηκαν ότι "είμασταν στη σύσκεψη και τα συμφωνήσαμε".

Αναφερόμενος ειδικότερα στη στάση του κ. Κωνσταντάτου, ο αντιπεριφερειάρχης είπε (ακολουθεί ολόκληρη η αποφώνηση):

"Μόνο αυτός!... Μόνο αυτός! Όχι μόνο είχε έρθει... Είχε γίνει σύσκεψη στις 12/5 με παρόντες και τους δημάρχους, και κάποιους αντιδημάρχους και των τεσσάρων δήμων.

Το δελτίο τύπου πριν εκδοθεί, το διάβασε ο ίδιος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα. Έχει αναρτηθεί το δελτίο τύπου στο site της Περιφέρειας από τις 12/5. Που αν το διαβάσει κάποιος λέει συγκεκριμένα πράγματα... Λέει... αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους.

Και βγήκανε και τον αδειάσανε ουσιαστικά οι υπόλοιποι δήμαρχοι. Οι υπόλοιποι δήμαρχοι λένε: ναι, είμασταν εδώ, τα συμφωνήσαμε...

Τώρα γιατί αντέδρασε εκ των υστέρων (ο κ. Κωνσταντάτος) είναι μια άλλη ιστορία. 
Δεν μπορώ εγώ να μπω στη λογική του...

Δεν θα δεις εμένα στην τηλεόραση... δεν θα δεις τον Παπανικολάου που είπε ότι τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε και κάναμε αυτό... Θα δεις μόνο τον άλλον, είναι απλό...

Δηλαδή εδώ παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι. Και το βρώμικο παιχνίδι δεν είναι τα σκουπίδια. Τα σκουπίδια είναι μια καλή μπίζνα. Το βρώμικο παιχνίδι είναι άλλο. Δεν βρωμάνε τα σκουπίδια. Βρωμάνε αυτοί που χειρίζονται αυτές τις διαδικασίες τόσα χρόνια."

Συνδεθείτε στο κόκκινο κι ακούστε εδώ το ηχητικό.

Πηγή: www.stokokkino.gr

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου