Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Πρωτιά και πολλά μετάλλια για τον Γ.Σ.Γλυφάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείστηκε για πρώτη φορά η ομάδα των γυναικών του Γ.Σ.Γλυφάδας με 100 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Στους αγώνες που συμμετείχαν 290 σωματεία -κι απ' αυτά βαθμολογήθηκαν τα 97, η ομάδα της Γλυφάδας απέσπασε ακόμη 5 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου, η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία», οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της Τάσος Ταστάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους προπονητές τους και τη διοίκηση.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της «Ανατροπής»:

"Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τον ιστορικό θρίαμβο της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος γυναικών.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τη διοίκηση με πενιχρά μέσα και τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια, δίχως τη βοήθεια της πολιτείας και της δημοτικής αρχής. Ο κ. Δήμαρχος πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι οι φωτογραφίες δεν αρκούν και ο Γ.Σ Γλυφάδας αξίζει την ενίσχυση του δήμου σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον ίδιο ενθουσιασμό και να είστε σίγουροι ότι, τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας -όσο και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης μας- θα βρουν τη θερμή συμπαράσταση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και των δημοτικών της συμβούλων στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα για το καλό της νεολαίας της πόλης μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου