Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι χλιδάτες διακοπές των στελεχών της Αριστεράς

Φέτος ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πολυτελείς διακοπές στη θαλαμηγό και τη βίλα γνωστού εφοπλιστή. Απαίτησε όμως ο χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να θυμίζει φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Προς τούτο επιστρατεύτηκε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος κάθισε ταμείο στα σουβλάκια.

Την ίδια στιγμή ο Αλέκος Φλαμπουράρης παραθέριζε στο γιοτ μεγαλοβιομήχανου απολαμβάνοντας την παρέα όμορφων call girls, σνιφάροντας κοκαΐνη και παρτάροντας επί δέκα συνεχή μερόνυχτα.

Ενώ ο Νίκος Φίλης προτίμησε να ξεκουραστεί σε ιδιόκτητο θέρετρο στην Καραϊβική μακριά απ' τα βλέμματα των παπαράτσι που τον κυνηγούν μανιωδώς για να τραβήξουν ένα τρυφερό ενσταντανέ με το αίσθημά του, τον Θόδωρο Πάγκαλο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πέρασε τις διακοπές του σε αγροτουριστική μονάδα στη Μαγνησία. Εκεί ο αρχηγός της Αριστερής Πλατφόρμας θέρισε μόνος του με το δρεπάνι από ένα παλιό σοβιετικό σφυροδρέπανο, 61,3 στρέμματα (όσο το ποσοστό του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα) σκληρού σταριού προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα να γίνει διατροφικά αυτάρκης.

Φεύγοντας πλήρωσε τον ευγνώμων ιδιοκτήτη σε νέες δραχμές, φρεσκοτυπωμένες απ' τη Ραχήλ Μακρή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέβηκε μόνος του και σε χρόνο ρεκόρ το όρος Έβερεστ, απαντώντας ταυτόχρονα σε δεκάδες θαυμαστές του στο τουίτερ. Όταν έφτασε στην κορυφή έδωσε συνέντευξη σε 12 κανάλια και 21 εφημερίδες που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε το γύρο της Αφρικής διεξάγοντας παράλληλα λογιστικό έλεγχο και διαγράφοντας το χρέος κάθε χώρας που επισκέφτηκε (55 στο σύνολο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου