Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

H προβοκάτσια ταξιδεύει από τη Μήλο στην Ιβηρική

Η σελίδα του Pablo Iglesias στο facebook
Δεν είναι μόνο οι Πρώτοι Θέμοι αλλά και πολλοί (πρωτο)αριστεροί που χαίρονται για την πτώση,των ποσοστών των Podemos στις δημοσκοπήσεις, λόγω
Τσίπρα όπως αυθαίρετα βγάζουν συμπέρασμα.

Έτσι, με την λογική τους ο Ιγκλέσιας πήρε χαμπάρι ότι για την πτώση των ποσοστών η αιτία είναι ο Τσίπρας και αφαίρεσε την φώτο που είναι μαζί του και στη θέση της θα βάλει μια με τον Λαφαζάνη.

Με την ίδια λογική όταν γυρίσει από τις διακοπές θα βγάλει πύρινους λόγους που θα ζητά την έξοδο της Ισπανίας από την ΕΕ και το ευρώ για να ανεβάσει τα ποσοστά των Podemos... το ίδιο θα κάνει και το Σιν Φέιν στην Ιρλανδία.

Μια άλλη επιχειρηματολογία για να ενισχύσουν τις υποτιθέμενες συμμαχίες τους είναι ότι το αριστερό Die Linke διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό καταψήφισε το μνημόνιο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Παραβλέπουν όμως τις δηλώσεις του προέδρου του Γκρέγκορ Γκίζι ότι "η Αριστερά παραμένει αλληλέγγυα με την ελληνική κυβέρνηση. Αν ήμουν μέλος της Ελληνικής Βουλής θα ψήφιζα "ναι", για να αποτρέψω την καταστροφή των Ελλήνων".

Η στυγνή όμως πραγματικότητα θέλει οι θέσεις της αριστερής πλατφόρμας να ταυτίζονται με αυτές των ακροδεξιών κομμάτων όπως της Λεπέν. Με τις υγείες σας!!!

Πηγή: fantomarimbaud.blogspot.gr

Η σελίδα του Pablo Iglesias στο twitter

*** * ***
Από την Εφημερίδα των Συντακτών :

Το ξεκίνησε το «Πρώτο Θέμα», το συνέχισαν άλλα sites και ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το αληθές της είδησης.

Με τον τίτλο «Ο Ιγκλέσιας “κατέβασε” τη φωτογραφία του με τον Τσίπρα από τον λογαριασμό του στο twitter, μετά το Τρίτο Μνημόνιο» και με εκτενή αναφορά στο ότι οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν ψυχρανθεί από τη σύνοδο κορυφής της 12ης Ιουλίου, πολλοί «ειδησεογραφικοί» ιστότοποι, και όχι μόνο, αναπαράγουν την «είδηση» διανθισμένη με διάφορα σχόλια του τύπου «όχι πια σύντροφοι (ούτε φίλοι)».

Μια απλή ματιά να ρίξει κάποιος στον προσωπικό λογαριασμό του Iγκλέσιας στο twitter θα διαπιστώσει ότι παραμένει η φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα δεν έχει αλλάξει καθόλου τους τελευταίους μήνες.

Η «άλλη» φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε είναι αυτή που χρησιμοποιεί στο facebook, επίσης εδώ και μήνες. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής των Podemos λείπει εδώ και τρεις εβδομάδες σε οικολογικό παραθαλάσσιο οικισμό στην Αβιλα.

ΝΟ.ΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου