Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

125 Χρόνια από την Ίδρυση του Πανιωνίου στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Συνεντεύξεις & ολόκληρη η εκδήλωση σε video

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. γιόρτασε τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του στη Σμύρνη και τα 75 χρόνια από την
επανίδρυσή του στη Νέα Σμύρνη.

Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από παλιότερες αλλά και πιο πρόσφατες στιγμές του Σωματείου, θυμίζοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης, ενώ συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Παναγιώτης Τσιάπης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σμυρναίικα τραγούδια, που ξύπνησαν αναμνήσεις στο κοινό.


Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr, που κάλυψε την εκδήλωση, μίλησε ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Δημήτρης Μιχαηλίδης και δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι οι άνθρωποι που «κουβάλησαν» την ιστορία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια νιώθουν περήφανοι. Όσον αφορά το μέλλον του Συλλόγου, υποσχέθηκε πως ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να μεγαλώνει αθλητές, αποκαλύπτοντας τη δημιουργία ενός ακόμα τμήματος υπό τον Ερασιτέχνη.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της πόλης Νότης Γιατζίδης μίλησε για την εκδήλωση και για τα συναισθήματα που του γέννησαν η παρουσίαση και τα παραδοσιακά τραγούδια.

Στον Άλσος βρίσκεται επίσης το περίπτερο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., όπου η Πένυ Τσαποδήμου, υπεύθυνη του περιπτέρου, μίλησε για τη μεγάλη γιορτή της ομάδας και την παρουσία της μέσω του περίπτερου στο χώρο του Άλσους κατά την διάρκεια των Ιωνικών Γιορτών.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση στο video που ακολουθεί:


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου