Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αέρα στα πανιά μας και πιάνουμε λιμάνι στη Βουλιαγμένη

Ο ξακουστός πλέον αγώνας Hellenic Match Racing Tour 2015 έρχεται στα νότια. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο (26-27 Σεπτεμβρίου) πιάνει λιμάνι
στη Βουλιαγμένη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης θα αποτελέσει τον 3ο σταθμό της διοργάνωσης, μετά τον κόλπο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και την γραφική Παροικιά στην Πάρο.

Στόχος των πληρωμάτων είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με στόχο τον τελικό που θα γίνει στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο στις 3-4 Οκτωβρίου.

Οι διαφορές ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες είναι μικρές και δεν ξεπερνούν τον ένα βαθμό, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο επόμενος αγώνας αναμένεται συγκλονιστικός.

H ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδορυ Ταγαρόπουλου προηγείται στην γενική βαθμολογία με 8 βαθμούς και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Απο κοντά ακολουθούν η “SOLGAR Ursa Minor” του Ιάσονα Σπανομανώλη (2η με 7 βαθμούς) και η περυσινή νικήτρια ομάδα “Nespresso VMG Team” με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη (3η με 6 βαθμούς).

Το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Βουλιαγμένης αναμένεται να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο των αθλητών στην προσπάθειά τους για πρόκριση στην τελική φάση, ενώ οι ιδανικές εγκαταστάσεις του ΝΟΒ, θα αποτελέσουν δέλεαρ για τους λάτρεις του αθλήματος που θα έρθουν να παρακολουθήσουν απο κοντά την αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοϊας να μάχεται για να εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Πηγή: www.nou-pou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου