Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Ταστάνης - Παραιτήθηκε από την Ελληνικό Α.Ε.

Λόγω της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, ο Τάσος Ταστάνης υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της «Ελληνικό Α.Ε.».

Ο Τάσος Ταστάνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου του Ελληνικού από την απαξίωση και την εκποίησή του και για την αξιοποίησή του προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, τόσο από το νέο μετερίζι στο οποίο καλείται σήμερα, όσο και με τη γενικότερη παρουσία του στα κινήματα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και δημόσιας γης.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή παραίτησης:



Προς: τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ.
Κοινοποίηση: Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Δ.Σ. εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.»

Λόγω της υποψηφιότητας μου, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας στις Εθνικές Εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, με την παρούσα επιστολή, υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.».

Τονίζω με την ευκαιρία αυτή, ότι ήταν για μένα μια ιδιαίτερα τιμητική τοποθέτηση εκ μέρους της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. καθώς και της πρώην Αν. Υπουργού Οικονομικών, Ν. Βαλαβάνη.

Σε αυτούς τους τρεις μήνες παρουσίας μου στο Δ.Σ. της εταιρείας, προσπάθησα -όσο ήταν δυνατό- να υπερασπιστώ το δημόσιο χώρο του Ελληνικού από την απαξίωση και την εκποίησή του. Διαβεβαιώνω ότι, το ίδιο προτίθεμαι να πράξω τόσο από το νέο μετερίζι στο οποίο καλούμαι σήμερα, όσο και με τη γενικότερη παρουσία μου στα κινήματα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και δημόσιας γης. Να αγωνίζομαι δηλαδή για την αξιοποίηση του δημόσιου χώρου του Ελληνικού, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Αθήνα 7 Σεπτεμβρίου 2015


Με εκτίμηση 

Ταστάνης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου