Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτικές χυδαιότητες Κεφαλογιάννη - Αποχώρησε από τo πάνελ ο Π. Σκουρλέτης (video)

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας ο Μ. Κεφαλογιάννης ανάγκασε τον Π. Σκουρλέτη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πάνελ
της ΕΡΤ.

Με ένα χυδαίο υβρεολόγιο προσήρθε η Ν.Δ. σε έναν ούτε κατ' επίφαση πολιτικό διάλογο αποκαλύπτοντας το πάλαι ποτέ «μάγκικο» και «τραμπούκικο» πρόσωπό της.

Ξεκίνησε να επαίρεται ότι ο ίδιος έχει εξαιρετικές σπουδές στο London School of Economics ενώ απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη του είπε «δεν ξέρω, τι σκατά έχετε κάνει, εσείς». «Είστε ανόητος» επανέλαβε πολλές φορές. «Πρέπει να σκύβετε το κεφάλι για τις ψευτιές που λέτε». «Είστε απατεώνες και ψεύτες πολιτικοί».

Αποκάλεσε ένα μέρος όσων ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ «τροτσκιστές», "μαρξιστές" «αναρχικούς», «αυτούς που βάζουν τις φωτιές στους δρόμους» ενώ αποκάλεσε για πολλοστή φορά «ψεύτες» και «ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παρομοιάσει τη διεκδίκηση για τη μείωση του χρέους με την πολιτική του Ι. Μεταξά. Συνέχισε ακάθεκτος παρά τις παραινέσεις του Π. Χαρίτου να μιλάει για «ανοησίες», «λαϊκισμό» και «αφέλειες» του ΣΥΡΙΖΑ.


Μετ' επιτάσεως επαναλάμβανε τα συνηθισμένα «ντροπή» στο ΣΥΡΙΖΑ και «να ζητήσει συγγνώμη», ενώ ταυτόχρονα κουνούσε απαξιωτικά το χέρι του δείχνοντας την έξοδο από το πάνελ στον Π. Σκουρλέτη.


Απτόητος ο Μ. Κεφαλογιάννης συνέχιζε σε υψηλούς τόνους, ενώ η ένταση ανέβηκε ακόμα περισσότερο μετά τον ισχυρισμό του ότι «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφορά όλους» και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισε. Ο Π. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι αυτό ήταν ψευδές γιατί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφορούσε μόνο 13 νομούς και όχι «όλους».

Αντέδρασε και η Λ. Κανέλλη που ήταν παρούσα ζητώντας να αναβληθεί η εκπομπή, ενώ όταν αυτό δεν έγινε είπε ότι για την ίδια θα είναι σαν να μην παραβρίσκεται στο πάνελ ο Μ. Κεφαλογιάννης.

Ακόμα και μετά από μία ώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής, ο Μ. Κεφαλογιάννης συνέχιζε να επιτίθεται σε υψηλούς τόνους κατά δημοσιογράφου της εφημερίδας Το Χωνί καθώς και της κ. Κανέλλη του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tvxs από την εκπομπή δεν αποχώρησε μόνο ο Π. Σκουρλέτης αλλά και ένας κάμεραμαν της ΕΡΤ ο οποίος στοχοποιήθηκε και αυτός από τον Μ. Κεφαλογιάννη κατά το διάλειμμα, γιατί είχε ανοιχτή, την κάμερα και κατέγραφε όσα διαδραματίζονταν τα οποία ήταν «πολύ χειρότερα» σύμφωνα και με τον Π. Χαρίτο, από όσα παρακολούθησαν οι θεατές, στον αέρα της εκπομπής.

Ο Μ. Κεφαλογιάννης εκτόξευσε βολές εναντίον και του οικοδεσπότη της εκπομπής Π. Χαρίτου, ενώ αμετανόητος πρόσθεσε ότι "μόνος του αποχώρησε ο κ. Σκουρλέτης". Ο Π. Χαρίτος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ενώ επικριτικός για την "απαράδεκτη" συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ. ήταν και ο κ. Πετράκος της ΛΑΕ.


Καταγγελία για την βίαιη επίθεση του κ. Κεφαλογιάννη εκπροσώπου της ΝΔ, κατά τεχνικού της ΕΡΤ, εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ. Ο προπηλακισμός του τεχνικού έγινε την ώρα του "αναγκαστικού" διαλείμματος μετά από την αποχώρηση από το πάνελ του Π. Σκουρλέτη.

Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου