Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 1-1


Με πέναλτι στο 90' ο Πανσερραϊκός κατάφερε να... κλέψει τον βαθμό (1-1) από την Καλλιθέα. Με δέκα τέλειωσαν το ματς οι δύο ομάδες, ένταση μετά την ολοκλήρωση
του αγώνα.

Σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, Καλλιθέα και Πανσερραϊκός μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με τα «Λιοντάρια» να... κλέβουν το αποτέλεσμα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι παίκτες της Καλλιθέας ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.


Παρόλα αυτά, η μοναδική φάση του πρώτου μέρους, αποζημίωσε όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι, αφού ο Φράγκος με σουτ από τα 30 μέτρα σημάδεψε το δοκάρι, με την μπάλα να μη του κάνει το χατήρι και να περνάει παράλληλα στην γραμμή της εστίας. 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και να ανοίξουν το σκορ. Δράστης, ο Τζάκσον, που με όμορφο σουτ νίκησε τον Ανδρούτσο και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μάλιστα, όλα έδειχναν πως η Καλλιθέα θα έπαιρνε το «τρίποντο», καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες τα τελευταία λεπτά, μιας και ο Ιωαννίδης χτύπησε, με τις αλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί.

Παρόλα αυτά, ο Φουρτάδο έγινε ήρωας του αγώνα. Ο έμπειρος επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, αναγκάζοντας τον Κατσούλη να τον ανατρέψει και να δει την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αφρικανός, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σταύρου, ο οποίος αναγκάστηκε να βάλει τα γάντια αφού δεν υπήρχαν αλλαγές για την Καλλιθέα.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (55' Σταύρου), Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (71' Τεγούσης), Μπούζας, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (61' Μασένα), Τζάκσον.

Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (79' Ρούτσης), Μπαλού, Ραμίρεζ (63' Πόποβιτς), Φουρτάδο, Μπεριάν (72' Αγγελούδης), Ατματσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου