Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μοσχάτο: Η ταινία "Θέλω Και Τη Μαμά Σου" προβάλλεται στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 8.00μμ

Η ταινία του Αλφόνσο Κουαρόν "Θέλω Και Τη Μαμά Σου - Y Tu Mama Tambien" προβάλλεται από την Κινηματογραφική Λέσχη στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας", Πλάτωνος 13 στο
Μοσχάτο, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης, φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν
Πρωταγωνιστές: Μαριμπέλ Βερντού, Γκαέλ Γκαρσία Μπενράλ, Ντιέγκο Λούνα

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι δεκαεπτάχρονοι Julio και Tenoch είναι φίλοι κολλητοί πάνω στον ενθουσιασμό της εφηβείας. Στις αρχές του καλοκαιριού αποχαιρετούν τις φιλενάδες τους που φεύγουν ταξίδι και προετοιμάζονται για τις διακοπές της ζωής τους. Και οι δύο βάζουν στο μάτι την πανέμορφη εικοσιοκτάχρονη Ισπανίδα Luisa.

Η σαγηνευτική κοπέλα είναι σύζυγος του ξαδέρφου του Tenoch και κατά τη διάρκεια ενός πάρτι αποφασίζει να ακολουθήσει τους δυο φίλους. Εκείνοι για να την εντυπωσιάσουν αναφέρουν ότι θα πάνε σε μια ερημική παραλία που ονομάζεται Boca del Cielo (Στόμα του Ουρανού).

Μόνο που η παραλία αυτή δεν υπάρχει. Τα δυο αγόρια διαπιστώνουν ότι πέρα από την κοινή τους φιλία, μοιράζονται και το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον. Όμως στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πανέμορφο θηλυκό, μυστικά αποκαλύπτονται και τελικά χάνουν τόσο ο ένας τον άλλο, όσο και την ίδια τη Louisa.

Πηγή και περισσότερα: facebook.com/events

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου