Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν Μαθήματα Ισπανικών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης - Εγγραφές την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)
-Γρηγόρης Γρηγορίου» συνεχίζει για τέταρτη χρονιά τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών & πολιτισμού, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18, Κάτω Ηλιούπολη).

Στόχος των μαθημάτων είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες άνω των 18 ετών και υλοποιείται χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών της πόλης, με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, να προσφέρουν εθελοντικά, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, το χρόνο και τις γνώσεις τους στους συμπολίτες μας.

Φέτος, θα ξεκινήσει νέο Τμήμα Ισπανικών (Δευτέρα & Τετάρτη 18:00-19:30).

Η διδασκαλία των Ισπανικών γίνεται με πρωτοβουλία της καθηγήτριας, κας Τζαβάρα Χριστίνας, και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18), από 10:00 έως 14:00.

Όροι συμμετοχής:
  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.
Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης. Η σειρά αυτών των μαθημάτων είναι κυρίως εισαγωγή σε πολιτισμούς και κουλτούρες, ως δημιουργικά εργαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου