Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Στις 22 Νοεμβρίου ψηφίζουμε αρχηγό

Στα τρία ευρώ ορίστηκε το εισιτήριο για την παράσταση της εκλογής προέδρου στην Ν.Δ. που τελικά θα ανεβεί σε εννιακόσια εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Για την ώρα προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπό της ευλογίες του Άνθιμου με διαφορά από τον δεύτερο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος νοιώθει την καυτή ανάσα του Άδωνη Γεωργιάδη που τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει αυξημένη δυναμική.

Αν αναλογιστείς ότι στα σπριντ είναι καλός, δεν αποκλείεται να στείλει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για βρούβες και να πάει στο ένας εναντίον ενός με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Δύο φασίστες στην Ν.Δ. Αρχηγός και υπαρχηγός συνεχίζοντας το έργο του Αντώνη Σαμαρά.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό το ειρωνικό γέλιο της Ντόρας Μπακογιάννη. Μια κατάσταση για γέλια και για κλάματα εκτός αν είσαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τότε η κατάσταση γίνεται για κλάματα και για γέλια.

Ήδη τα μαχαίρια έχουν βγει στην Ν.Δ. αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλον σχετικά με τη διαδικασία αλλά όλοι συμφωνούν ότι το σημαντικότερο είναι η ενότητα της Ν.Δ. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκατινιάζεται με την εφορευτική επιτροπή, ο Άδωνης Γεωργιάδης περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με τροχόσπιτο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει εξαφανιστεί και τον ψάχνει το Amber Alert, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης γυρνάει από κανάλι σε κανάλι προσπαθώντας να πείσει ότι άλλο Μητσοτάκης και άλλο Μητσοτάκης. Μια κατάσταση που αποκαλύπτει την διάσπαση στην οποία ήδη έχει περιέλθει το κόμμα της Ν.Δ.

Κανονικά θα έπρεπε, για να καταδικάσουν τις τάσεις διχόνοιας από όπου και αν προέρχονται, και οι τέσσερις συνυποψήφιοι να ξεκατινιάζονται με την εφορευτική επιτροπή, να περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα με τροχόσπιτο, να έχουν εξαφανιστεί και να τους ψάχνει το Amber Alert και να γυρνάνε τα κανάλια προσπαθώντας να πείσουν ότι άλλο Μητσοτάκης και άλλο Μητσοτάκης.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου