Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη πραγματοποιεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στις 20, 21 & 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η αριστερή νεολαία καλεί
"τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους επιστήμονες, τους νέους μετανάστες, τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν, να μην διστάσουν να ενταχθούν στις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν στην μαζικοποίηση των Οργανώσεων Μελών της".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Βιώνουμε μία περίοδο όπου ο ελληνικό λαός και η νεολαία έρχονται αντιμέτωποι με την νέα συμφωνία/πραξικόπημα που επιβλήθηκε από τους δανειστές και αποτέλεσε προϊόν οικονομικής ασφυξίας.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι συνεχίζουμε να παλεύουμε στο πλάι της 1ης Αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα, για μία διαφορετική πορεία στον τόπο μας και την Ευρώπη.

Η παρούσα Κυβέρνηση εκπροσωπεί τους πόθους και τις προσδοκίες της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, όλων εκείνων που αγωνίζονται για μία ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στους νεοφλιλελεύθερους μονόδρομους της ευρωπαϊκής συντήρησης και του ντόπιου κατεστημένου.

Με οδηγούς μας την Αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία, έχοντας ως παρακαταθήκες τους μεγαλειώδεις αγώνες του λαού μας και τις λαμπρές παραδόσεις του αριστερού κινήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, οικοδομούμε μία νέα οργάνωση που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των νέων ανθρώπων και θα προτείνει λύσεις στο σήμερα.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει παρούσα και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συνδράμουν στη διεξαγωγή ενός πλούσιου, δημοκρατικού, διαλόγου που θα θέτει στο προσκήνιο τις ανάγκες της νέας γενιάς και θα δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που ανοίγονται μπροστά μας.

Για εμάς η Αριστερά μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη στις εξελίξεις εντός και εκτός της χώρας, να συμβάλλει στην αλλαγή των συσχετισμών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 & 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους επιστήμονες, τους νέους μετανάστες, τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν, να μην διστάσουν να ενταχθούν στις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν στην μαζικοποίηση των Οργανώσεων Μελών της.

Θα είμαστε παρόντες σε κάθε χώρο όπου ζει, σπουδάζει και εργάζεται η νέα γενιά, η μαζική και οργανωμένη δράση της οποίας αποτελεί και την βασική προϋπόθεση για την χάραξη μίας διαφορετικής πορείας από αυτή που επιβάλλει ο Νεοφιλελευθερισμός.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
@: neolaiasyrizaweb@gmail.com
FB: Νεολαία Συριζα - Youth of Syriza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου