Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Όλα τα είχε η 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' ΕΠΣΑ για τις ομάδες των Νοτίων Προαστίων.

Ήττα των Σουρμένων από το Αιγάλεω και η ομάδα του city φιγουράρει στην πρώτη θέση με σερί 4 στα 4.

Ισοπαλία του ΓΣ Αργυρούπολης στο Ρουφ, μεγάλη νίκη της Θύελλας Αγίου Δημητρίου σε βάρος του Ολυμπιακού Λιοσίων, ήττα του Χαραυγιακού από τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι.

Σούρμενα - Αιγάλεω 1-2

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Ελληνικό ανάμεσα σε Σούρμενα και Αιγάλεω για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το “Σίτι” έχοντας λυτρωτή τον Τζόι Τσαρκάνι έκαμψε με 2-1 την αντίσταση των σκληροτράχηλων “ροσσονέρι” που έπαιζαν για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και είχε λίγες ουσιαστικές φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 20′ από τον Λοϊζίδη, ο οποίος σούταρε από τα αριστερά στο οριζόντιο δοκάρι του Λυρού. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 χάρις τον Σταύρου από κοντά έπειτα από σέντρα του Λοϊζίδη και λάθος του Κορκολή. Στο 35′ ο Πρέκας πήρε άδικη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σφακιανάκη και στο 39′ αντίκρισε δίκαια την δεύτερη για μαρκάρισμα στον Πασά έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Τελευταίο σουτ του πρώτου 45ου ήταν από τον Δημογιάννη πάνω στον Τσαϊλάκη.

Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιχάλης Κάτσικας ρίσκαρε για βαθμό ή βαθμούς περνώντας τον Αθανασόπουλο στο 46′ και τον Γιαννόπουλο στο 60′ παρότι έπαιζε με δέκα. Έτσι, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο την εστία των “κυανόλευκων” για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο 68′ σε παράλληλη σέντρα-σουτ του Κοκκιναρά και κακό πλασέ από κοντά του Πλατανίτη. Τελικά, στο 83′ ήρθε η ισοφάριση με κόρνερ του Αθανασόπουλου και καρφωτή κεφαλιά του Μπουγιούκου στο “Γ” του Τσαϊλάκη. Ένα λεπτό μετά ήρθε η ψυχρολουσία από τον Τσαρκάνι που πέρασε όλη την άμυνα και πλάσαρε από τα δεξιά λυτρώνοντας το Αιγάλεω σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ποιοτικό σύνολο.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λυρός, Μετλλίου, Κοντιμπάς (25′ λ.τρ. Τσακύρης), Ακριτίδης, Κορκολής, Μανωλιάδης, Πρέκας, Μπουγιούκος, Μπόκιας (60′ Γιαννόπουλος), Δημογιάννης, Γιοματάρης (46′ Αθανασόπουλος).

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Μηλιώνης, Τζαφεράκος, Παπαθανασίου, Σταύρου, Λοϊζίδης (88′ Κωτσερίδης), Κοκκιναράς, Πασάς (80′ Τσαρκάνι), Φουκαράς (64′ Πλατανίτης).

ΠΑΟ Ρουφ - ΓΣ Αργυρούπολης 1-1

Ματς με συναρπαστικό ρυθμό έγινε στο Ρουφ εκεί που ο τοπικός ΠΑΟ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Η “Αούστρια” που έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική μπήκε καλά στο ματς όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ
με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, οι «οράνιε» προσπάθησαν αρκετά από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να δικαιωθούν στις καθυστερήσεις παραμένοντας αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο ματς και συγκεντρώνοντας τον όγδοο πόντο τους στο πρωτάθλημα.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Μπεκατώρο. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη έχασε ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Δρακοντίδης έκανε το 1-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με τους οράνιε να παίζουν από το 83′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουσουλόπουλο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, από πλευράς Ρουφ αποβλήθηκε ο Ασλανίδης που χτύπησε τον Κοκκινέλη ενώ για τους φιλοξενούμενους την κόκκινη αντίκρισε ο Δομάζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 75′ ο τερματοφύλακας του Γ.Σ.Αργυρούπολης, Λεβέντης έπαιζε με διάσειση

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Φούνας, Τσιμπλάκης, Παγίδας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (86′ Ακαρέπης), Καρβούνης, Χατζημιχάλης (46′), Μπεκατώρος, Ασλανίδης, Φωτόπουλος.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης ., Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Κορδάλης (85′ Δομάζος), Σουλινιώτης (46′ Ντούβλης), Λεβέντης Δ., Υφάντης, Παπακωνσταντίνου (70′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

Θύελλα Αγίου Δημητρίου - Ολυμπιακός Λιοσίων 3-0

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου εντός έδρας με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι “κυανόλευκοι” παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με δύο πέναλτι πήραν το τρίποντο που ήθελαν εξαρχής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα και με λίγες καλές φάσεις για τα δύο σωματεία που ήθελαν να κοιτάξουν τα μετόπισθεν.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 60′ χάρις σε πέναλτι που κέρδισε ο Μαραγκουδάκης και εκτέλεσε άψογα ο Μπίνας. Πέντε λεπτά αργότερα η κατάσταση έγινε χειρότερη για τους “ερυθρόλευκους” εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ευαγγελάτο για αντικανονικό μαρκάρισμα. Το 2-0 ήρθε στα τελευταία λεπτά και το 87′ από σέντρα του Εγγονίδη και πλασέ του Κωνσταντόπουλου, ενώ στο 90′ ο Μπίνας κέρδισε νέο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ξανά ο επιθετικός της Θύελλας και σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση για το τελικό 3-0. Βαρύ το κλίμα στον σύλλογο των Λιοσίων…

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράς, Ζαμπαράς (70′ Εγγονίδης, 92′ Τσούνι), Μπίνας, Γιαννόπουλος (46′ Ελευθεριάδης Κ.).

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Κολιοπάνος, Κωνσταντινίδης, Σαξανίδης, Κίτσιος, Ντατσιωνάκης (76′ Καμαριάρης), Δελόλμας (74′ Παπαθεοδώρου), Μιρτσέα (74′ Παπαδόπουλος), Καρύδης.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου - Χαραυγιακός 3-1

Πρώτη νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου επικράτησε 3-1 του Χαραυγιακού παίζοντας ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Αντίθετα, σε κακή μέρα οι “νερατζούρι” που προσπάθησαν για την ισοφάριση, έκαναν αλλαγές, όμως μετά το 75′ κατέρρευσαν
έχοντας εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά από την αρχή, πίεζαν και έψαχναν το γκολ δείχνοντας ότι ήθελαν εναγωνίως το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το 30′ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Πρώτος απείλησε ο Θρίαμβος, αλλά ο Αδαμόπουλος σταμάτησε δύο φορές τον Μπανιά στο 7′ (σουτ βολίδα) και το 15′ (κεφαλιά από φάουλ). Την σκυτάλη πήρε ο σύλλογος από την Ηλιούπολη και στο 32′ ο Παπαδιώτης απέκρουσε το σουτ του Ζήση. Το ίδιο συνέβη στο 36′ έπειτα από σουτ του Θέμη Γουσούλη, ενώ στο 38′ ο Κωνσταντίνου αστόχησε από πολύ καλή θέση για γκολ από πάσα του Κουντουριώτη. Τελικά, το τέρμα ήρθε για τους “κυανόλευκους” στο 42′. Ο Παπαναστασίου έκανε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Αποστολόπουλος πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά- “ψαράκι” πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγέλης Χαντές φρέσκαρε την ενδεκάδα του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μπίτιλη και τον Παπαδόπουλο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε κατακόρυφα, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ενώ οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 55′ ο Αδαμόπουλος σταματάει σωτήρια με τα πόδια τον Αποστολόπουλο, στο 59′ ο Κωνσταντίνου “πετάει” στα σκουπίδια την προσπάθεια του Μπίτιλη και στο 74′ ο Παναγιώτης Μπάκας δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του πορτιέρο του Χαραυγιακού και αστόχησε πολύ σε κενή εστία. Time out φάσεων στο 75′ και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπιρμπιλή για παράπονα στον ρέφερι Γεωργή. Ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που αποβλήθηκε, όπως και οι “νερατζούρι” πώς στο ίδιο χρονικό σημείο έμειναν χωρίς στόπερ και εννέα παίκτες. Μαζί με τον τιμωρημένο Μπιρμπιλή, αποχώρησε τραυματίας ο Κορρές και δεν αντικαταστάθηκε επειδή η τρίτη αλλαγή έγινε στο 60′ λόγω τραυματισμού του Πάνου Γουσούλη. Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι πήραν φωτιά. Ο Χατζής προειδοποίησε στο 83′ και στο επόμενο λεπτό ο Αποστολόπουλος μπήκε από τα αριστερά βρίσκοντας τον Ντουλέ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Στο 87′ ήρθε η μείωση για τους “νερατζούρι” με το αυτογκόλ του Χατζή σε προσπάθεια του Κωνσταντίνου, αλλά στο “καπάκι” ο Παναγιώτης Μπάκας με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα πέτυχε το τελικό 3-1 στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Τσιούλος Π., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Πατέλης, Μπάκας Π., Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (83′ Σκεπετάρης), Αποστολόπουλος (89′ Τσιούλος Ι.).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Γουσούλης Π. (60′ λ.τρ. Ράμμος), Βουρλούμης, Κορρές, Μπιρμπιλής, Κατσαμπάνης (46′ Παπαδόπουλος), Γουσούλης Θ., Κουντουριώτης (46′ Μπίτιλης), Ζήσης, Κωνσταντίνου, Τουγουντζόγλου.

Πηγή: www.stoplekto.gr

Όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:


Η βαθμολογία του 1ου Ομίλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου