Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Σταθερά μπροστά στον 2ο Όμιλο με 18 βαθμούς ο Άγιος Ιερόθεος που πέτυχε τα 6 στα 6 περνώντας και από την Καισαριανή με νίκη 3-1 επί του Μικρασιατικού.

Μόνο η Ηλιούπολη από τις ομάδες της πόλης αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 επί της Ειρήνης Πετρούπολης.

Αντίθετα ηττήθηκαν ο Φωστήρας στην Ηλιούπολη από τον ΑΟ Περιστερίου (2-3) και η Διάνα στον Χολαργό από την ομώνυμη ομάδα (2-0).

Ηλιούπολη - Ειρήνη Πετρούπολης 2-1

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ηλιούπολη η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης και ανταγωνιτικής Ειρήνης Πετρούπολης.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχεν μια φλύαρη υπεροχή στο α' μέρος, με τους φιλοξενούμενους
να αμύνονται σωστά και να μην δέχονται κάποια ιδιαίτερη φάση.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη άνοιξε το σκορ με τον Τζαμαλή στο 48′, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια και να απαντούν άμεσα.

Συγκεκριμένα στο 56′ ο Ορφανός ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ήλιο στα τελευταία λεπτά να πιέζει για να πάρει τη νίκη. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 82′ με τον Κώστα Γάγγο να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Θάνος, Ζιαμπάρας, Μεσινι, Χουχουλής, Λαμάι (75′ Παπαχρήστου), Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Ορφανός (90 Μελετιάδης), Καρύδης, Μπουργάνης (46′ Ντα Κόστα).

Ειρήνη Πετρούπολης (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Κοτσέκου (60′ Λαυρεντίεφ), Παπαδόπουλος (75′ Δαρδαμάνης), Κατσίπης, Χαρισάκης, Γουδέλης, Μαντινιώτης, Τσολάνης, Τζαμαλής, Κουνάδης, Παπαθανασίου (46′ Μπίτζας).


Φωστήρας Ηλιούπολης - ΑΟ Περιστερίου 2-3

Με σπουδαίο διπλό το οποίο επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα απέδρασε ο ΑΟ Περιστερίου από την Ηλιούπολη επικρατώντας του Φωστήρα με 3-2.

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δυο φορές δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα και να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, οι ροσσονέρι με αυτή τη νίκη βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Άγιο Ιερόθεο έχοντας ωστόσο 4 βαθμούς λιγότερο από την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου.

Στο 10′ ο Ν. Ασωνίτης έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45′ με τον Χέλμη, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 44′ ο Φάρος είχε δοκάρι για το Φωστήρα.

Στο 61′ ο Ν. Ασωνίτης πήρε και πάλι το όπλο του κάνοντας το 2-1, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν στο 83′ με το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Βασίλη Σαντριά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ο Βουλωμένος στο 1′ των καθυστερήσεων χάρισε τη νικη στην ομάδα των δυτικών προαστίων

Φωστήρας Ηλιούπολης (Παύλος Κυριακουλέας):Μωραϊτης, Τοπάλι, Σκεμπές, Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Φάρος.

ΑΟ Περιστερίου (Κώστας Αρζένης): Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας, Μπούσκος, Γουβαλάρι, Λιαγκόζης (72′ Ζήκος), Γκολτσινόπουλος (46′ Βουλωμένος), Κρούτι, Σαντρίας, Χέλμης, Λειβαδάς (46′ Αργυρός).


Χολαργός - Διάνα Ηλιούπολης 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Χολαργό με 2-0 κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι” έφτασαν τους 13 πόντους στην τρίτη θέση, ενώ οι “κυανέρυθροι” που ηττήθηκαν για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα παρέμειναν
δωδέκατοι έχοντας 5 βαθμούς.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και σε έναν καταπονημένο αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 6′ έπειτα από μπάσιμο και πάσα του Πάνου Καζάκου στον Κετσετζόγλου, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι.

Οι Ηλιουπολίτες απαντούσαν με αντεπιθέσεις και στο 35′ παραλίγο να ισοφαρίσουν με σουτ του Χρήστου Μπαλαφούτη που αποσόβησε, αρχικά, ο Καλαματιανός και στην συνέχεια το δοκάρι.

Το 1-1 δεν πραγματοποιήθηκε, όμως το 2-0 ήρθε στο 42′. Ο Χάλος κέρδισε πέναλτι από τον Βογιατζόπουλο και ο ίδιος από τα έντεκα βήματα έγραψε το τελικό 2-0.

Όσον αφορά την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου ήταν καλύτερο, αλλά δίχως αποτέλεσμα ελέω αστοχίας, Κόρρα και των αμυντικών της Διάνα που έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Καλαματιανός, Καζάκος Α., Ψάλλας, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Χάλος, Λυράς (86′ Ζώης), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (55′ Χαρατσάρης), Καζάκος Π. (70′ Ντζαβίδας).

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Φραγκάκος Λ. (86′ Κώτσης), Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς, Κουταλακίδης, Μπαλαφούτης Χ., Χατζηστεφάνου.

Τα αποτελέσματα
ΑγώνεςΣκόρ
 Φωστήρας Ηλιούπολης - ΑΟ Περιστερίου2-3
 Πεύκη - Χαϊδάρι0-0
 Καματερό - Νέα Ιωνία1-1
 Ηλιούπολη - Ειρήνη Πετρούπολης2-1
 Ήφαιστος Περιστερίου - Βοτανικός2-1
 Χολαργός - Διάνα Ηλιούπολης2-0
 Ιάσων Αγ. Φανουρίου - Χαλάνδρι2-0
 Μικρασιατικός Καισαριανής - Άγιος Ιερόθεος1-3
Η βαθμολογία


Ρεπορτάζ αγώνων: www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου