Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Χοντρά μπινελίκια ακούστηκαν στη Συγγρού

Τα αρχίδια, οι μαλάκες και τα μουνόπανα οι Παπαμιμίκος και Τζιμάρας τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και για να προωθήσουν το αποτέλεσμα που οι ίδιοι θέλουν, τόνισε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την είσοδό του στην ΚΕΦΕ με την ιδιότητα του προέδρου της Ν.Δ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν διευκρίνισε ποιος από τους δύο είναι ο μαλάκας, ποιος το αρχίδι και ποιος το μουνόπανο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπαμιμίκος είναι ο μαλάκας, ενώ ο Τζιμάρας είναι το αρχίδι. Το μουνόπανο παραμένει αδιευκρίνιστο.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βγήκε από την αίθουσα με την ιδιότητα του προέδρου του κόμματος και ξαναμπήκε με την ιδιότητα του υποψήφιου αρχηγού τής Ν.Δ. προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποσοβήσει μια πιθανή διάσπαση του κόμματος.

Μάλιστα ο υποψήφιος Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε αποστάσεις από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη σχετικά με τα υπονοούμενα και τις αιχμές περί μεθοδεύσεων με στόχο οικονομικό όφελος κάποιων μέσω της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Όλοι οι συνυποψήφιοι συμφώνησαν με τον υποψήφιο Βαγγέλη Μεϊμαράκη και καυτηρίασαν τη στάση του προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη ξεκαθαρίζοντας ότι ο εχθρός είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και όχι κάποιος Νεοδημοκράτης - όσο αρχίδι, μαλάκας ή μουνόπανο και αν είναι.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου