Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Με τα λεφτά του γαμά και την κυρά του

Την υπόσχεση ότι θα καταργήσει την επιβολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκώντας έτσι κριτική στην κυβέρνηση.

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο ανοιχτοχέρης που θα καταργήσει μεγαλύτερο ΦΠΑ από αυτόν που έχει επιβληθεί.

Εκτός και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει τόσο μακριά που καταλαβαίνει ότι τελικά η κυβέρνηση θα τον αυξήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση στο 23%. Παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γνωστός ως αυγουλομάτης και όχι ως ανοικτομάτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, επιτίθεται δριμύτατα στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της ιδεολογική προσέγγιση.

Δηλαδή ότι προτιμάει να φορολογήσει εμμέσως τους οικονομικά δυνατούς που έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο παρά να βρει άλλες λύσεις. Όπως την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που ο ίδιος είχε εφαρμόσει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πονάει την ιδιωτική εκπαίδευση. Αλλά και η ίδια τον πόνεσε στο παρελθόν αφού είναι πανάκριβη η άτιμη. Αλλά άξιζε τον κόπο αφού αρίστευσε όπου και αν πήγε. Με τα λεφτά του γαμά και την κυρά του.

Όσο για τη δημόσια εκπαίδευση από μακριά και αγαπημένοι.

Βέβαια αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ της φορολόγησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να σπουδάσει το καμάρι του σε ιδιωτικό σχολείο και οποιουδήποτε άλλου τρόπου φορολόγησης, πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να μην επιλέξεις τη φορολόγηση του Μητσοτάκη.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου