Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Όταν οι άλλοι σταματάνε, ο Κυριάκος συνεχίζει

Ακάθεκτος συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελπίζοντας να γίνει το θαύμα και να εκλεγεί αρχηγός στην Ν.Δ.

Για την ώρα
αυτή η προοπτική είναι πολύ απομακρυσμένη αφού οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα, οι Συριζαίοι τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Ντόρα Μπακογιάννη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Οι Πασοκτζήδες δεν αρκούν για να τον βγάλουν πρώτο.

Παρά τις αρνητικές προοπτικές, η προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο δυναμική που μοιάζει να αγωνίζεται μόνος του. Ακόμα και έτσι όμως τέταρτος θα βγει και δεν θα είναι θέμα γκαντεμιάς. Θα είναι θέμα ανικανότητας.

Παράλληλα με την προεκλογική εκστρατεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει και την κριτική στην κυβέρνηση και κυρίως στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι κορόιδεψε τον ελληνικό λαό.

Μια κίνηση που σίγουρα έπεισε τουλάχιστον ακόμα δύο Πασοκτζήδες να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βέβαια ακόμα λίγοι είναι, αλλά λέγε - λέγε όλο και κάποιους Πασοκτζήδες θα πείσει ακόμα. Άντε και κανέναν απογοητευμένο Ποταμίσιο.

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις τόνισε πως η Ν.Δ. σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν. Με τον ίδιο αρχηγό αυτά θα τελειώσουν. Ακόμα και αν είσαι ο γιός του Μητσοτάκη.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου