Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αντιμνημονιακή Τρομοκρατική Οργάνωση

Την ευθύνη για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε μπαρ
στα Εξάρχεια ανέλαβε η νέα τρομοκρατική οργάνωση “Αντιμνημονιακοί”.

Η συγκεκριμένη οργάνωση ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη η οποία χαρακτηρίζεται ως μούφα αντιμνημονιακή.

Η ίδια οργάνωση ανέλαβε επίσης την ευθύνη για τις φθορές που υπέστη το συγκεκριμένο μπαρ που επισκέφτηκε ο Πάνος Σκουρλέτης το οποίο χαρακτήρισε ως άντρο των μνημονιακών στο κέντρο των Εξαρχείων.

Προειδοποίησε μάλιστα τους ιδιοκτήτες των μπαρ και των υπόλοιπων μαγαζιών των Εξαρχείων να επιλέξουν στρατόπεδο. Ή θα σερβίρουν μνημονιακούς ή αντιμνημονιακούς. Και τους δύο απαγορεύεται.

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όλοι ξέρουμε τι εστί μνημονιακός.

Η ίδια οργάνωση τόνισε ότι παρακολουθεί οργανωμένα τους ντελιβεράδες του Κάβουρα και έχει σταμπάρει αυτούς που εξυπηρετούν τους μνημονιακούς.

Γι' αυτό προειδοποιεί τους προδότες ντελιβεράδες να σταματήσουν να ταΐζουν μνημονιακούς αλλιώς θα τους σκάσουν τα λάστιχα από τα μηχανάκια προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στο στρατόπεδο των μνημονιακών.

Γιατί τι να τα κάνει τα μνημόνια ο μνημονιακός αν δεν έχει να φάει; Στον κώλο του θα τα βάλει;

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου