Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: Στον επόμενο «απολογισμό Του» ας αφαιρέσει το «Του»

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τον απολογισμό του κ. Κωνσταντάτου -το περασμένο Σάββατο- η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-
Αργυρούπολης.

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη δε διστάζει να μιλήσει για «υποκρισία», «ψέμα» και «γκεμπελίστικες τακτικές», αναφερόμενη στην προσπάθεια του δημάρχου «ν’ αποδείξει ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος με έργο».

Ακολουθεί το σχόλιο της Δημοτικής Συνεργασίας:


«Το να παρουσιάζονται νέα έργα σ΄ έναν δήμο είναι ευχάριστο, αλλά και επιθυμητό απ’ όλους τους πολίτες. Το να παρουσιάζονται όμως έργα παλιότερων διοικήσεων ως νέα, αυτό ξεπερνά κάθε υποκρισία.

Στην προσπάθειά του ν’ αποδείξει ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος με έργο, ο Γιάννης Κωνσταντάτος ούτε λίγο ούτε πολύ παραθέτει μια σειρά από έργα και υπηρεσίες ως εντελώς νέες στον δήμο μας ακολουθώντας τη γνωστή γκεμπελίστικη επικοινωνιακή τακτική.

Το ψέμα ξεπερνά κάθε όριο σε περιπτώσεις, όπως του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, των δωρεάν τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, της δωρεάν Καλοκαιρινής Απασχόλησης και όλων των υπηρεσιών και παροχών που δήθεν ξεκίνησαν επί της θητείας του, ενώ είναι γνωστό ότι όλα είχαν οργανωθεί από τη δική μας διοίκηση εδώ και χρόνια.

Σ’ ένα τέτοιο πανηγύρι δεν μπορεί να λείπει και η γνωστή καραμέλα, του ''παραλάβαμε ένα χάος… εγκαταλειμμένη και ρημαγμένη πόλη… σάπια τα πάντα''. Η συνεχιζόμενη προπαγάνδα εναντίον του έργου της παράταξής μας έχει αγγίξει πλέον τα όρια της χυδαιότητας.

Αποτελεί πάγια τακτική των πολιτικάντηδων το να λένε με κάθε ευκαιρία ότι παρέλαβαν ''καμένη γη'' και ότι με πολύ σκληρή δουλειά νοικοκύρεψαν την πόλη όσο κανείς άλλοτε. Είναι ντροπή να διαγράφεται και να λοιδορείται έργο τόσων ετών που άφησαν παρακαταθήκη οι προηγούμενες διοικήσεις της Αργυρούπολης και του Ελληνικού αντίστοιχα.

Σίγουρα δεν περιμένουμε καμία αναγνώριση, ούτε καν έναν στοιχειώδη σεβασμό για το έργο των προκατόχων του, αλλά τουλάχιστον ευελπιστούμε ότι στον επόμενο ''απολογισμό Του'' θα αφαιρέσει το ''Του''».

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου