Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η Ν.Δ. συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση

Ακόμα ένας υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. απειλεί ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους.

Έτσι έπειτα από τον αποφασισμένο Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφασισμένος δηλώνει και ο Άδωνης Γεωργιάδης. Δήλωσε μάλιστα ότι ήδη έχει συλλέξει τριάντα αποφασισμένες υπογραφές και συνεχίζει…

Ξεκαθάρισε ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί αρχηγός στην Ν.Δ. όλοι θα συνεχίσουν να είναι αγαπημένοι, φίλοι και νεοδημοκράτες ώστε να αγωνιστούν για το καλό του κόμματος. Με απλά λόγια, της πουτάνας θα γίνει.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, από τους δεξιούς, θεωρεί ως πρότυπό του τον Νικολά Σαρκοζί ενώ από τους ακροδεξιούς δυσκολεύεται να διαλέξει αφού είναι πολλοί οι άτιμοι.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος νοιώθει πιο δεξιός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ στην πραγματικότητα είναι ακόμα πιο δεξιός. Ένα τσιγάρο δρόμος από τους χρυσαυγίτες.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος αναφέρει, στην ακροδεξιοσύνη μόνο ο Μάκης Βορίδης μπορεί να τον παραβγεί με αξιώσεις.

Πλέον η Ν.Δ. με αρχηγό τον Άδωνη Γεωργιάδη θα κονταροχτυπηθεί ανηλεώς με το Πασόκ για την τέταρτη θέση συνεχίζοντας έμπρακτα την υποστήριξη της Ν.Δ. προς την κυβέρνηση. Ήδη οι Συριζαίοι έχουν γραφτεί στην Ν.Δ. και περιμένουν τη μέρα της ψηφοφορίας.

Κύκλοι της Ν.Δ. θεωρούν ότι οι τέσσερις υποψηφιότητες για την αρχηγία που ήδη έχουν δηλωθεί είναι αρκετές για μια καρέκλα. Σε περίπτωση που αυξηθούν οι υποψηφιότητες, θα πρέπει η καρέκλα να κατασκευαστεί με περισσότερα πόδια ώστε να τους χωρέσει όλους. Ανάποδα…

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου