Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Κληρώσεις των πρωταθλημάτων polo Α1 Ανδρών και Γυναικών: Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα παλέψουν για την κορυφή

Στο ξενοδοχείο LONDON της Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Γυναικών της περιόδου 2015-16.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από όλους, αλλά από εκεί και κάτω Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός και ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Γυναικών της περιόδου 2015-16, όπου -εκτός της Βουλιαγμένης- από τα νότια προάστια της Αθήνας, συμμετέχουν: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Π.Φαλήρου, ΝΟ Καλαμακίου και ΓΣ Ηλιούπολης.



Οι δηλώσεις του προπονητή της Βουλιαγμένης, Kώστα Λούδη.

«Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και αρχής γενομένης αυτής της χρονιάς να επιστρέψει δυνατά στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων. Προτεραιότητα μας είναι να βρεθούμε και στους δύο τελικούς. Σαν σύλλογος συνεχίζουμε τη παράδοση με την ένταξη νέων ταλαντούχων παιδιών από τις υποδομές μας, που με τους έμπειρους παίκτες θα συγκροτήσουν την ομάδα των επόμενων ετών. Ο βασικός μας αντίπαλος παραμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται μία ταχύτητα πάνω και έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα έχοντας στο ρόστερ του 3 ξένους πολίστες. Βέβαια έχει αβαντάζ πως διαθέτει και τον κορμό της Εθνικής. Υπάρχει ένα σύνολο ομάδων που θα διεκδικήσει πράγματα όπως εμείς και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν μεγάλες μάχες για την τελική κατάταξη. Σκοπός του ΝΟΒ είναι να κάνει πρωταθλητισμό».

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα παλέψουν για την κορυφή.

Αμφίρροπη μάχη με τη Βουλιαγμένη για το στέμμα του πρωταθλητή προέβλεψε ο μαέστρος του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης. «Περιμένω ένα καλύτερο πρωτάθλημα με υψηλό ανταγωνισμό και στόχο να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή, αν και η μάχη θα είναι για ακόμη μία σεζόν αμφίρροπη με την ομάδα της Βουλιαγμένης να παραμένει πολύ καλή και ποιοτική. Το πρώτο παιχνίδι με τον ΝΟΒ είναι στις 14 Νοεμβρίου οπότε θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να προλάβουν να ξεπεράσουν μερικές αθλήτριες μου τους τραυματισμούς που τις ταλαιπωρούν. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος και στο Final 4 Ευρώπης, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τη σιγουριά της πως ο ΝΟΒ θα κοντράρει τον Ολυμπιακό επεσήμανε η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος, Αλεξία Καμμένου.


«Θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο και τον θεωρώ φαβορί σε αυτή τη μάχη καθώς έχει ενισχυθεί με 2 ξένες παίκτριες και διατήρησε το δυνατό ρόστερ του. Η ομάδα μας θα πορευτεί με ένα συνδυασμό παλιών έμπειρων παικτριών και με νέων ταλαντούχων παιδιών, τα οποία θα χρειαστούν πίστωση χρόνου για να αποδώσουν.

Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να ανταπεξέρθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σε δύο εβδομάδες θα παίξουμε ένα τουρνουά με μία ιταλική ομάδα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ιδιαίτερο λόγω των διακοπών για τους αγώνες της Εθνικής αλλά αυτό που προέχει είναι περάσει στην Ολυμπιάδα για το καλό της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Το διάστημα που θα έχουμε τις διεθνείς μας θα δουλέψουμε και θα συγκεντρωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Πηγή: www.notiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου