Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Video: Ο Π.Καμμένος αποκαλύπτει τον ρόλο του Γιαννακόπουλου και του newsbomb.gr - Απίστευτες καταγγελίες

Βλέπαμε το newsbomb.gr να στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι πρόσφατα και ξαφνικά να αλλάζει τελείως ρότα και να βάλει με βαρύγδουπους τίτλους εναντίον της.

Το τι έγινε -όσοι ξέραμε σε ποιον ανήκει το newsbomb.gr- το φανταζόμασταν, αλλά να βγουν στη φόρα τα sms του Γιαννακόπουλου, δεν το περιμέναμε.

Σύμφωνα με τα sms, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή», αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms με το οποίο απειλούσε: «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Κάπως έτσι γινόταν οι μπίζνες όλο το προηγούμενο διάστημα μεταξύ πολιτικών και ΜΜΕ... κάνε μου τα χατίρια να σε στηρίξω αλλιώς σε ρίχνω.

Παρακολουθείστε με προσοχή το απόσπασμα με την αναφορά στον Γιαννακόπουλο από το 11:30 του video:


Πηγή: fantomarimbaud.blogspot.gr

*** * ***
Από την ΑΥΓΗ:

Ο Π. Καμμένος κατήγγειλε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τον Δ. Γιαννακόπουλο

Σοβαρές καταγγελίες από το βήμα της Βουλής έκανε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κι υπουργός Εθν. Άμυνας, Π. Καμμένος, μιλώντας για δημοσιογράφους που συμμετέχουν σε «συμμορίες που επιλέγουν την εξόντωση πολιτικών με βάση το αν εξυπηρετούν συμφέροντα», την ώρα που κατηγορούσε τον επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλο για εκβιασμό.

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι τα κανάλια «δεν είναι θεμιτό να χρησιμοποιούν χρήματα του λαού μέσω των τραπεζικών δανείων για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη» κι αναρωτήθηκε αν «θα επιτρέψουμε στους νταβατζήδες να εκβιάζουν την Βουλη».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υπογράμμισε ότι «μαγειρεύτηκαν» δημοσκοπήσεις σε συνεργασία με κανάλια, ώστε να επηρεαστεί η κοινή γνώμη προεκλογικά κι αναφέρθηκε σε αρκετές δημοσκοπήσεις, μεταξύ των οποίων κι οι δημοσκοπήσεις του ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ. Αναρωτήθηκε ακόμα «γιατί τους επιτρέπουμε ακόμα να λειτουργούν», ενώ παρατήρησε ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων «τώρα ασχολούνται με τα εσωτερικά της Ν.Δ.»

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Π. Χαϊκάλη για τον οποίο υποστήριξε ότι δικαίωσε η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής σχετικά με την υπόθεση με την κυπριακή εταιρεία, προκαλώντας μάλιστα τον βουλευτή της Ν.Δ., Λ. Αυγενάκη, που ξεκίνησε την υπόθεση να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην βουλευτή που αναγκάστηκε να βγάλει από τις λίστες των ΑΝ.ΕΛ.

Επίσης ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς σε δημοσιογράφους που πρέπει να ελεγχθούν περί ήθους από την επιτροπή δεοντολογίας του ΕΣΡ διαβάζοντας σειρά από δημόσιες τοποθετήσεις προσβλητικές για τον ίδιο και τα παιδιά του από τους δημοσιογράφους Αρ. Πρωτοσάλτε, Κ. Μπογδάνο, Δ. Οικονόμου και Β. Λυριντζή.

Κατηγορίες Π. Καμμένου για εκβίαση από τον επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλο

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε στην Βουλή στοιχεία που κατά την γνώμη του αποτελούν αποδείξεις για τετελεσμένο αδίκημα κακουργηματικής εκβίασης από την μεριά του επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλου. Ο Π. Καμμένος κατέθεσε sms που δέχτηκε από τον επιχειρηματία ο οποίος μέχρι τις εκλογές στήριζε την κυβέρνηση μέσω του ενημερωτικού site που ελέγχει, το newsbomb.gr

Σύμφωνα με τα sms, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού. Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms στο οποίο απειλούσε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι ο συγκριμένος επιχειρηματίας «διεκδικεί να πάρει κανάλι και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου». Αναφερόμενος στον Δ. Γιαννακόπουλο, ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι «τελειώσανε οι εποχές που ο πατέρας του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη» και τόνισε ότι «τελείωσε το νταβιτζιλίκι». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ζήτησε να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες διάταξη που να μην επιτρέπει συμμετοχή στις επιχειρήσεις ΜΜΕ όσων διώκονται για εκβίαση ή συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου