Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σημεία των καιρών

by To Skouliki Tom

Έτοιμος να κυβερνήσει για 1000 χρόνια και να φέρει άλλα 28 μνημόνια δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το φιάσκο στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας
Δημοκρατίας, η οποία έχει πεθάνει αλλά αρνείται να θαφτεί, με αποτέλεσμα να ζέχνει ο τόπος πτωματίλα.

Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν άντεξε τη γελοιότητα της υπόθεσης και φυσιολογικά αρνήθηκε να λειτουργήσει, παρά τη διάθεση χιλιάδων καθυστερημένων να δώσουν 2 ευρώ για να εκλέξουν τον πρόεδρο που θα μετακομίσει τα γραφεία του κόμματος από τη Συγγρού στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Γενικά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολο για τους βάζελους νεοδημοκράτες, αφού η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δε χρειάζεται απειλή τζιχαντιστών για να αναβληθούν ένας αγώνας ποδοσφαίρου και οι εκλογές ενός κόμματος.

Η αποτυχία διεξαγωγής των εκλογών αντιμετώπιστηκε ψύχραιμα από τους 4 υποψηφίους που ζήτησαν ο ένας την παραίτηση του άλλου, ενώ χθες στο βράδυ στον Ενικό ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κόντεψαν να πιαστούν μαλλί με καράφλα.

Εκτός από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που κρίνεται απολύτως απαραίτητος ώστε να συνεχίσει η ΝΔ να τρώει από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, οι υπόλοιποι 3 υποψήφιοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ υπάρχει η σκέψη να παραιτηθεί και η Νέα Δημοκρατία από κόμμα και το μέγαρο της Συγγρού να γίνει ένα ωραιότατο μπουρδελάκι για απελπισμένους με πρώτο βιολί την Έλλη Παπαγγελή.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί μπήκαν γκαζάκια στο κτίριο του ΣΕΒ και η Τουρκία κατέρριψε ένα ρωσικό αεροσκάφος, οπότε ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βγει ένας Έλληνας δημοσιογράφος και να συνδέσει τα πάντα με τους τζιχαντιστές και το μνημόνιο.

Τελικά, βρέθηκαν δύο. Όπως με πληροφόρησε ο Χάρης Ζάβαλος, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σύγκριναν τα γκάζακια με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, ενώ χώρεσαν στην ίδια πρόταση και όσους αντιδρούν στα μέτρα του μνημονίου. Ένα ζουρλομανδύα γρήγορα!

Μπροστά στον κίνδυνο γενικευμένης σύρραξης, αφού είναι η πρώτη φορά που δύναμη του ΝΑΤΟ χτυπάει τη Ρωσία, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα παρέμβει στις διαπραγματεύσεις για να δοθεί μία αμοιβαία επωφελής λύση, οπότε καταλαβαίνουμε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών.

Πριν από αρκετούς μήνες, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου είπε με τρομερή ανησυχία ότι έχει μια διαίσθηση πως κάτι φοβερό θα συμβεί και τα πράγματα δε θα είναι ποτέ ξανά όπως τα ξέραμε.

Τότε δεν την πίστεψα. Τώρα την πιστεύω.

(Ανήθικο δίδαγμα: Η Ελλάδα έχει καταντήσει σαν αυτά τα κρύα ανέκδοτα που τα λες, γελάνε όλοι από αμηχανία και μετά δεν τα θυμάται κανείς. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους μας.)

Πηγή: thethreemooges.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου