Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο Προϋπολογισμός του 2016 και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής

Την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία τον Προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:


Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016


Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (υπερψήφισαν: οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση, καταψήφισαν: οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς).

Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016

Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (υπερψήφισαν: οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση, καταψήφισαν: οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς, ενώ λευκό ψήφισε η Φωτεινή Βρύνα της παράταξης 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο). 

Τα πλήρη κείμενα των παραπάνω αποφάσεων θα δείτε στο link 
www.patt.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου