Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκο προχώρα, γάμησέ τα όλα

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στο Mega λέγοντας ότι η Ν.Δ. δεν είναι ακόμα έτοιμη να κυβερνήσει καλά.

Χρειάζεται λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να φτάσει σε επίπεδα καλής κυβέρνησης.

Στα επίπεδα δηλαδή των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ. όπου ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κυβέρνησαν καλά.

Επειδή όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ικανοποιημένος από μια απλά καλή κυβέρνηση και αναζητάει την τέλεια κυβέρνηση, είναι έτοιμος όταν εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ. στις 20 Δεκεμβρίου, να τα αλλάξει όλα.

Τόσο τα πρόσωπα όσο και τις οργανωτικές δομές. Ακόμα και κτήριο θα αλλάξει αφού το κτήριο της Συγγρού είναι πανάκριβο και το ταμείο είναι μείον.

Μόνο ο ίδιος θα παραμείνει ως έχει. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αλλάξει. Είναι ήδη αλλαγμένος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι η Ν.Δ. είναι ένα γερασμένο κόμμα το οποίο έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία.

Γιαυτό προτείνει ως επόμενο αρχηγό της Ν.Δ. έναν νέο πολιτικό ο οποίος να μπορεί να παίζει το twitter και το facebook στα δάκτυλα. Κάτι που ο ίδιος το κάνει με ευκολία εδώ και χρόνια, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει και βασικές γνώσεις από instagram.

Γεγονός που του δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος έχει μαύρα μεσάνυκτα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όντας ψηφιακά αναλφάβητος.

Γιαυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι η υποψηφιότητά του έχει μια πολύ καλή δυναμική ενώ αποκάλυψε ότι στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις γίνεται χαμός. Σωστό πανηγύρι.

Βέβαια οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν να δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον Άδωνη Γεωργιάδη για την τρίτη τιμητική θέση αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πτοείται. Προχωράει!

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου