Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το Ποτάμι δεν χωράει πουθενά


Το πρώτο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα με συμμετοχή 1500 στελεχών του Ποταμιού είναι πλέον γεγονός.

Τη στιγμή μάλιστα που η Ν.Δ. δεν μπορεί να διοργανώσει
μια εσωκομματική εκλογή της προκοπής, το Ποτάμι έρχεται να καλύψει αυτό το κενό αποδεικνύοντας μάλιστα ότι είναι ικανότερο από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τη θέση της κυβέρνησης το Ποτάμι ακόμα υπολείπεται σημαντικά του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διοργανώνει δημοψηφίσματα, εσωκομματικές εκλογές και βουλευτικές εκλογές σε χρόνο dt.


Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα του Ποταμιού, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρούν το Ποτάμι ως ένα πολύ προοδευτικό κόμμα.

Μάλιστα άλλοι τοποθετούν το Ποτάμι στο κέντρο, άλλοι στην κεντροαριστερά και άλλοι στην κεντροδεξιά αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι πολιτικοί χώροι είναι πολύ μικροί για να χωρέσουν το Ποτάμι. Γιατί το Ποτάμι δεν χωράει πουθενά.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, η μεγάλη πλειοψηφία του Ποταμιού δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μείζονα πολιτικά θέματα ενώ για τα ελάσσονα δεν φαίνεται να υπάρχει αντίρρηση.

Εκεί που υπάρχει μεγάλη αντίρρηση είναι στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών αφού σε αυτή την περίπτωση τα στελέχη του Ποταμιού δεν θα ‘χουν Ποτάμι στη Βουλή για να στηρίζουν. Θα είναι εξωκοινοβουλευτικό και θα κάνει παρέα στο κόμμα του Λαφαζάνη.

Γιαυτό τα στελέχη του Ποταμιού προτείνουν σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. Γιατί όντας προοδευτικοί κοιτάνε, πάνω από όλα, την πρόοδό τους.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου