Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η Σοφία Βούλτεψη θύμα ρατσιστικής διάκρισης

Τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή εξήγησε στο Mega η Σοφία Βούλτεψη.

Τόνισε ότι η αποχώρηση ήταν συνειδητή και δεν οφείλεται σε κόψιμο όπως κάποιοι υπέθεσαν. Ξεκαθάρισε ότι ένιωσε θύμα ρατσισμού όταν είδε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να φιλιέται στο θεωρείο της Βουλής χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Ούτε καν ο φρούραρχος.

Ενώ η ίδια ποτέ δεν έχει διανοηθεί να φιληθεί δημοσίως με τον αγαπημένο της βουλευτή μέσα στη Βουλή. Στην καλύτερη περίπτωση το κάνουν στις τουαλέτες και μάλιστα στα πεταχτά για να μην τους πάρει χαμπάρι ο Σταύρος Θεοδωράκης και τους κάνει βούκινο.

Μάλιστα η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν κατάφορη διάκριση εις βάρος της αφού άπειρες φορές της πέρασε από το μυαλό να ορμήσει στον Άδωνη Γεωργιάδη, την ώρα που εκστασιασμένος αναφωνεί τους λόγους του από τα έδρανα της Βουλής, και να του σβουρίξει ένα γλωσσόφιλο, αλλά άπειρες φορές συγκρατήθηκε αναλογιζόμενη το σκάνδαλο.

Παρόλαυτα ομολόγησε ότι την επόμενη φορά ίσως και να μην συγκρατηθεί και τελικά να κάνει τον Άδωνη Γεωργιάδη, επιτέλους, δικό της μπροστά σε όλους τους βουλευτές.

Κλείνοντας η Σοφία Βούλτεψη ως συνεντευξιαζόμενη και όχι ως γυναίκα, τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να έχουμε ίσα δικαιώματα. Αν μπορεί ο ομοφυλόφιλος να φιλιέται δημοσίως ελεύθερα, τότε και η ίδια θα πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα.

Αλλιώς, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, οι ομοφυλόφιλοι θα κυριαρχήσουν. Παρέα με τους κομμουνιστές και τους Εβραίους. Και τότε μόνο ένας νέος Χίτλερ θα μας σώσει.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου