Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο σκοπός αγιάζει τα Μέσα τους

γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Ώστε θα μας διώξουν τώρα και από τη Σένγκεν. Γλιτώσαμε παρά τρίχα το Grexiτ και μας απειλεί το Sengenexit.

Επίσης θα κοπούν δραστικά οι συντάξεις. Επίσης θα μας πάρουν τα σπίτια. Επίσης η οικονομία πάει κατά διαόλου.
Επίσης η φοροκαταιγίδα πάει κατ' ευχήν.

Επίσης ο υπουργός τάδε όλο και κάτι έχει κάνει με το πόθεν έσχες και τα δούναι και λαβείν. Επίσης ο Τσίπρας είναι απελπισμένος γιατί δεν του βγαίνει τίποτε και παίζει όξυνση.

Επίσης υπάρχει ήδη έτοιμος πρωθυπουργός -αυτή τη στιγμή που μιλάμε ράβει το επίσημο ένδυμα- της επερχόμενης οικουμενικής κυβέρνησης. Επίσης παρακολουθούνται τα τηλέφωνά μας. Με αριστερή κυβέρνηση, αν είναι δυνατόν! Επίσης υπάρχουν τρομοκρατικοί θύλακοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, επίσης, επίσης. Όσοι αντέχετε να βλέπετε ειδήσεις στις τηλεοράσεις των ανήσυχων βαρόνων ή διαβάζετε εφημερίδες ιδιοκτησίας ανήσυχων πετρελαιάδων, εργολάβων, παπατζήδων, θα το έχετε εμπεδώσει πλέον ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κριτική, πολεμική ή έστω άδικες επιθέσεις κατά της κυβέρνησης.

Έχουμε πόλεμο. Γιατί ό,τι ονομάζουμε Σύστημα στην έρμη χώρα -η καλομαθημένη ολιγαρχία, η διαπλοκή, η νομενκλατούρα του αποθανόντος δικομματισμού, τα κυκλώματα της διαφθοράς, τα παράκεντρα της Δικαιοσύνης και των μηχανισμών καταστολής, όλος ο καλός ο κόσμος που νοσταλγεί τις παχιές αγελάδες- έχει βαλθεί να ξεθεμελιώσει την ανεπιθύμητη κυβέρνηση Τσίπρα.

Περί αυτού πρόκειται. Δεν τους νοιάζει η οικονομία -της σκάβουν τον λάκκο καθημερινά. Δεν τους νοιάζει η κοινωνική συνοχή - την ξεσκίζουν καθημερινά. Δεν τους νοιάζει η πολιτική σταθερότητα - την υπονομεύουν καθημερινά. Δεν τους νοιάζει ούτε η χώρα, που προσπαθεί μέσα σε έναν καταιγισμό πιέσεων και εκβιασμών να σταθεί όρθια.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι να απαλλαγούν από τον Τσίπρα, από την κυβέρνηση, από την Αριστερά και τους συνοδοιπόρους της. Κι αν για να το πετύχουν αυτό χρειάζεται να ρημάξουν την εμπιστοσύνη, το κουράγιο, την οικονομία, την κοινωνία, την Ελλάδα, ας τη ρημάξουν. Ο σκοπός αγιάζει τα Μέσα Ενημέρωσης που βρίσκονται στα χέρια τους.

Είναι ντροπή; Είναι. Είναι ξεφτίλα; Είναι. Είναι οι βόγγοι μιας πολιτικής και οικονομικής παρτούζας που έφερε τη χώρα έως εδώ και τώρα δεν έχει πρόβλημα να τη ρίξει στα τάρταρα; Είναι.

Μπορεί να αποδειχτεί όμως και το ρέκβιεμ της αθλιότητας. Γιατί έχουν χάσει το μέτρο. Έχουν βυθιστεί στον ολοκληρωτισμό της εμπάθειας και του ψέματος. Δηλητηριάζονται από το ίδιο τους το μίσος.

Και η κοινωνία διακρίνει τον φόβο και την αδυναμία τους πίσω από τις πολεμικές κραυγές. Έζησε εξάλλου αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας καν και καν ανθρωποφάγους. Καταλαβαίνει πότε τελειώνουν τα ψωμιά τους...

Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου