Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Mας κλέψανε το γήπεδο, στοπ!




Έχω τελειώσει το 40λεπτο τρέξιμο στο γήπεδο της Τριπόλεως, δίπλα στο κολυμβητήριο. Από τον Σεπτέμβρη που εγκατέλειψα τον διάδρομο του γυμναστηρίου τρέχω με τον Θανάση και τον Θοδωρή, συνάδελφοι που εργάζονται πολλά χρόνια σε σχολεία του Ελληνικού και κατοικούν στις γύρω γειτονιές, άρα δεν ψηφίζουν εδώ στις δημοτικές εκλογές. Άσχετο, θα μου πεις, αλλά περίμενε...

Καθώς βγαίνω από το στάδιο ο φύλακας μου δίνει ένα χαρτί. Διαβάζω: "Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΝΑΔΕΑ, από τη Δευτέρα 04/01/2016 η είσοδος στο Α΄ Στάδιο Αργυρούπολης θα πραγματοποιείται αυστηρά μόνο με την επίδειξη ειδικής ατομικής κάρτας εισόδου..."

Ακολουθούν οι τεχνικές διευκρινίσεις (βεβαίωση καρδιολόγου, 2 φωτογραφίες, λογαριασμός ΔΕΚΟ, ώρες εξυπηρέτησης).


Η είσοδος για δημότες και κατοίκους του Δήμου μας θα είναι δωρεάν, αλλά οι ετεροδημότες θα πληρώνουν συνδρομή 5€ το μήνα ή 50€ το έτος!!!!!

Τα Σαββατοκύριακα;;; Το στάδιο θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των σωματείων της πόλης, ενώ η παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων από γυμναστές δεν επιτρέπεται, παρά μόνο κατόπιν συνεννόησης(:::)

Στο υπόλοιπο του χαρτιού αραδιάζονται άλλου τύπου απαγορεύσεις και περιορισμοί... Με λίγα λόγια το συμπαθητικό ζευγάρι που περπατάει στο διάδρομο 6, ηλικίας γιαγιάς-παππού, από τον Γενάρη, αν δεν φορέσει αθλητική φόρμα και δεν αποκτήσει κάρτα εισόδου, δε θα έρχεται στο γήπεδο. Κρίμα, γιατί το καρό πουκάμισο του παππού πολύ μου άρεσε, ειδικά όταν έκανε τις διατάσεις του στο τέλος της διαδρομής του.

Το ίδιο και οι μαθήτριες που βλέπω να μπαίνουν και να τρέχουν αραιά και πού, αλλά γνωρίζω ότι δεν κατοικούν εντός των τειχών της πόλης μας. Στο στάδιο δε θα επιτρέπονται επίσης καροτσάκια, μαμάδες και μπαμπάδες που περιμένουν τα παιδιά τους να ολοκληρώσουν την προπόνησή τους μαζί με τα μικρότερα αδέλφια τους, παρέες που θέλουν να περπατήσουν για λίγο μακριά από τα αυτοκίνητα.

Στο στάδιο θα υπάρχει Τάξη και Ασφάλεια. Οργάνωση και Πειθαρχία!!!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ο Θανάσης κι ο Θοδωρής μάλλον θα τα πάρουν στο κρανίο, άρα ψάχνουμε για ελεύθερο, δημόσιο γήπεδο κάπου στην Κονίσπολη που έλεγε κι ο πατέρας μου, όταν δεν τον χώραγε ο τόπος...

Όσο για την ανακοίνωση;;; Έψαξα να τη βρω στη σελίδα του ΟΝΑΔΕΑ, αλλά δεν τη βρήκα. Βρήκα όμως αυτό:

"Φίλες και Φίλοι, 
Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκινάει και ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου μας, πιστός στον σκοπό της δημιουργίας του, σας καλεί στα αθλητικά προγράμματά του, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών! 
Η νέα διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού, παρά τις δυσκολίες των καιρών, έχει ξεκινήσει την σταδιακή αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ανακατασκευάζουμε τα ανοιχτά γήπεδα, τα αποδυτήρια και όλους τους αθλητικούς χώρους, με γνώμονα πάντα την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη άθληση για όλους. 
Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε τον δήμο μας και στον τομέα του αθλητισμού."
Εγώ έχω την άλλη, αυτή με το μουστάκι του Χίτλερ! Άντε γεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου