Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Νέα συγκέντρωση: Δυναμώνουν οι φωνές ενάντια στο χαράτσι στην ελεύθερη άσκηση που επέβαλε η διοίκηση Κωνσταντάτου

«Θύελλες θερίζει» η διοίκηση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά την απόφασή της από το νέο έτος στο Α' στάδιο Αργυρούπολης, η είσοδος να επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν
προμηθευτεί την ειδική κάρτα που θα εκδίδει ο Αθλητικός Οργανισμός ενώ για τους μη κατοίκους ετεροδημότες εκτός από την κάρτα θα απαιτείται και μηνιαία συνδρομή πέντε (5) ευρώ.

Χθες, με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης «Εκτός Πλάνου» και τη συμμετοχή μελών της Δημοτικής Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ για σήμερα (στις 7.00μμ) προγραμματίζεται νέα συγκέντρωση «ενάντια στο χαράτσι που θέλει να επιβάλει η διοίκηση του δήμου στους ετεροδημότες» για την άθλησή τους.

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση καταγγέλθηκαν τραμπουκισμοί με ύβρεις ακόμα και χειροδικίες από πλευράς διοίκησης δήμου και παρατρεχάμενων τους, σε κόσμο της γειτονιάς που κρατούσε την πόρτα του σταδίου ανοιχτή, για να αθληθεί ελεύθερα ο κόσμος.

Τα όσα συνέβησαν έγιναν παρουσία του κ Κωνσταντάτου και υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Μέλη του ΟΝΑΔΕΑ που ήταν εκεί άκουσαν τα παράπονα των συγκεντρωμένων ενώ ήταν εμφανής η αμηχανία τους να αντιπαρατεθούν στα επιχειρήματα του κόσμου που διαμαρτύρεται για την απόφαση του αθλητικού οργανισμού της πόλης.

«Το μέτρο αυτό δεν θα περάσει», «χώροι άθλησης ανοιχτοί, χωρίς εισιτήριο» και «όχι στην ιδιωτικοποίηση του σταδίου» τα αιτήματα των συγκεντρωμένων.

Μετά το τέλος της σημερινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση.

sinergasia

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου