Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΗΛΙΟΥ-πόλις: Ευτυχώς, στον ΠΑΟΔΗΛ …λεφτά υπάρχουν

Με δελτίο τύπου η δημοτική κίνηση "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" ενημερώνει για τις δαπάνες του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού και σχολιάζει δηκτικά:

"Είναι πασιφανές ότι, στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ ...λεφτά υπάρχουν!!!".

Ολόκληρο το δελτίο:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης στις 24.12.2015, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε :

α) Έγκριση δαπάνης ύψους 1600 ευρώ (+ΦΠΑ) για Χριστουγεννιάτικα happenings σε πλατείες της Πόλης (26-30.12), από 2 εμψυχωτές για συνολικά 10 ώρες (2 ανά ημέρα)

Ήτοι: 80 ευρώ έκαστος για 2 ώρες. Σημειώνεται πως η τελική τιμή δεν αφορά κάποιου είδους μειοδοτικό διαγωνισμό ή έστω πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Νομικό Πρόσωπο, αλλά απ΄ ευθείας προσφορά από τον ενδιαφερόμενο ιδιώτη και αποδοχή από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ.

β) Ο συμψηφισμός μηνιαίων μισθωμάτων του αναψυκτηρίου (Sports Café) κατά 2500 ευρώ, προκειμένου ο εκμισθωτής να επισκευάσει την ζημιά που έχει υποστεί η υγρομόνωση της ταράτσας του κτηρίου, από τις πρόσφατες βροχές.

Για τις ίδιες ακριβώς εργασίες (επισκευή μόνωσης αναψυκτηρίου - ΑΔΑ:ΒΕΖΣΟΛ02-0ΜΟ) το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ στις 13.6.2013 είχε εγκρίνει τον συμψηφισμό μηνιαίων μισθωμάτων κατά 2071,32 ευρώ, ώστε ο ίδιος εκμισθωτής να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την επισκευή της μόνωσης.

Είναι πασιφανές ότι, στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ. ….ΛΕΦΤΑ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου