Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δραστικά μέτρα για τη μαρίνα Καλλιθέας ζητάει ο Λάζαρος Λασκαρίδης

«Ήλθε η ώρα για τη διοίκηση του Δήμου, ν’ αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει» στην υπόθεση των τεραστίων διαφυγόντων κερδών της Μαρίνας Καλλιθέας, υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Όπως τόνισε, δεν μπορεί η διοίκηση να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»!

Μιλώντας, για το ίδιο θέμα, καταδίκασε την προσωπική μήνυση που κατέθεσε ναυταθλητικός σύλλογος της περιοχής κατά του στελέχους της διοίκησης του Δήμου-προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και προσφέρθηκε, εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο, να καταθέσει μάρτυρας υπεράσπισης του θιγόμενου.

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι «δεν χαριζόμαστε στη διοίκηση, αφού την καταγγέλουμε περισσότερο από κάθε άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης».

Στην ίδια συνεδρίαση, ο Λάζαρος Λασκαρίδης:

-Ζήτησε να παρακολουθούν δωρεάν, με μεσολάβηση του Δήμου, τους αγώνες των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων των ομάδων της πόλης–και ειδικά της ΠΑΕ Καλλιθέα- όλα τα παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες του Δήμου και των συλλόγων. Με τον τρόπο αυτό, όπως επεσήμανε, και τα παιδιά θα παρακολουθούν δωρεάν το άθλημα της αρεσκείας τους και οι ομάδες θα ενισχυθούν από πιο δυναμικές εξέδρες.

-Ζήτησε να διεξαχθεί δωρεάν για όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτου κατηγορίας, το Kallithea Run 2016, λόγω της δραματικής οικονομικής συγκυρίας. Όπως τόνισε, τα έσοδα είναι πενιχρά ενώ η απελευθέρωση όλων των δρομέων από το αντίτιμο της συμμετοχής τους, θα κάνει αφενός μεν πιο μαζική τη διοργάνωση, αφετέρου δε θα ενισχύσει τις επιχειρήσεις της πόλης, αφού ο αγωνιζόμενος, την ημέρα εκείνη, τα χρήματα αυτά θα τα διαθέσει για τον καφέ ή το φαγητό του.

-Ζήτησε να προχωρήσει ο Δήμος σε έγγραφη καταγγελία προς την Τροχαία, ώστε να σταματήσουν να υπάρξει κυκλοφοριακή τάξη, όπως για παράδειγμα στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) και στην οδό Δημοσθένους

-Ζήτησε να προχωρήσει ο Δήμος σε μία ακόμα έγγραφη καταγγελία προς την Τροχαία για τους οδηγούς που παρανόμως καλύπτουν με τα’ αυτοκίνητά τους, parking πολυκατοικιών της μικρού οδού Ζαν Μωρεάς, που βρίσκεται μεταξύ της Δημοσθένους και της Ανδρομάχης

-Ζήτησε να αφαιρέσει ο Δήμος, όπως είναι υποχρέωσή του, όλες τις μεγάλες διαφημιστικές «σημαίες» που έχουν τοποθετήσει καταστήματα και από τη μια δυσκολεύουν τη διέλευση των πολιτών στα πεζοδρόμια κι από την άλλη καλύπτουν θέσεις parking

Δείτε το video της εισαγωγικής τοποθέτησης του Λάζαρου Λασκαρίδη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου