Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Καθρεφτάκι για αόμματους ιθαγενείς η "Δημοτική Ιματιοθήκη" της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης

σχολιάζει ο Δημήτρης Βάσσιος

Συγγνώμη "Χουντάλα μου" για την "κλοπή"
Μπορεί η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου να το καταγράψει ως 69ο ή 100ό ή 169ο έργο της, όμως...

Ο υπερφίαλος τίτλος της "Δημοτικής Ιματιοθήκης" δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια νέα επικοινωνιακή ταμπέλα στη θέση του πρώην -επί δημαρχίας Κορτζίδη- "Δημοτικού Ανταλλακτηρίου" που -ως συνήθως- θα διανθιστεί με εγκαίνια και ταμπελάρες του στυλ "επί δημαρχείας Κωνσταντάτου" (και ναι... ανορθόγραφα με δίφθογγο "ει").

Με μια λεπτομέρεια:

Όσο πιο λαμπρά είναι τα εγκαίνια κι όσο πιο μεγάλες στήνονται οι -ανορθόγραφες κατά το σύνηθες- ταμπέλες, τόσο πιο μικρό είναι το αποτέλεσμα για τις ανάγκες των "ιθαγενών" που πραγματικά χρειάζονται μια τέτοια κοινωνική δομή.

Όπως ακριβώς συνέβη με το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" που -"ευστόχως" επικοινωνιακά και μετά Βαΐων, κλάδων και εγκαινίων- αντικατέστησε την -επί δημαρχίας Κορτζίδη- "Τράπεζα Τροφίμων", πλην όμως με αισθητά μικρότερα αποτελέσματα από την προηγούμενη δομή, όπως εύστοχα τονίζει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης στην ανακοίνωσή της που μπορείτε να δείτε εδώ.

Κ
αλή η νέα προσπάθεια της διοίκησης Κωνσταντάτου, αλλά τα καθρεφτάκια της -πλέον- μόνο σε αόμματους ιθαγενείς μπορούν να απευθύνονται...

Και μάλιστα ειδικά σε ιθαγενείς που ζουν και ψηφίζουν στο Δήμο που εκλέγεται ο επικοινωνιολόγος κ. Κωνσταντάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου