Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Ο αντιδήμαρχος ήταν δίπλα και φωτογράφιζε - Δεν είδε, ούτε μύρισε... (φωτογραφίες)Διάβασα και ξαναδιάβασα το πόνημα (δείτε το εδώ) του εντεταλμένου για την καθαριότητα στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης αντιδημάρχου,
αλλά ομολογώ ότι άκρη δεν έβγαλα.

Ορμώμενος από το γεγονός ότι βρήκε καμμένα κάποια σημαιάκια στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Σούρμενα, δημοσιοποίησε τις σκέψεις του, που με λίγο περαιτέρω ανάπτυξη του θέματος δεν θα είχε τίποτε να ζηλέψει από το Μανιφέστο των Μαρξ - Ένγκελς ή τα μπεστ σέλερ των Τζέημς Τσέηζ και Λουίς Λαμούρ.

Μόνο που -σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που η δημοτική αρχή "εντόπιζε" τους ενόχους πριν την αστυνομία- αυτή τη φορά ο αντιδήμαρχος αναφωνεί με πολύ πόνο και περισσότερο νόημα: "Η Ελλάδα κινδυνεύει αλλά από ποιους?".

Όμως κάνανε κι άλλοι βόλτα χθες στις πλατείες των Σουρμένων. Και τι είδαν...


Το θέαμα που αντικρίσαμε χθες στο συντριβάνι της πλατείας Σουρμένων ήταν όχι μόνο αποκαρδιωτικό, αλλά τραγικό.


Όχι μόνο δεν είχαν φροντίσει να το καθαρίσουν ενόψει της εθνικής επετείου, αλλά ξέχασαν και να το φωτογραφίσουν και να φωτογραφηθούν - πράγμα που δεν παρέλειπαν ποτέ στο παρελθόν.Επί τόσα χρόνια ο φαύλος δικομματισμός οδήγησε την πατρίδα μας σε κρίση όχι μόνο οικονομική, αλλά βαθιά αξιακή.

Η εθνική και κοινωνική κατάπτωση που συντελέσθηκε ήταν οργανωμένη
και συστηματική.

Ε
ίχε και αυτουργούς και υποκινητές που άντλησαν τεράστια οικονομικά οφέλη.

Η καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα είναι δύσκολο να αποτραπεί με γοργούς ρυθμούς, γιατί εξακολουθούν να αντιπολιτεύονται με το ίδιο θράσος που κυβερνούσαν.Τα σκουλήκια ετοιμάζονται να βγουν από τα συντριβάνια και να κατασπαράξουν ξανά τα σωθικά της πατρίδας, στον βωμό της ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας και της επικίνδυνης διαδρομής που ακολουθούν.


Μια Ελλάδα κοιτά αποσβολωμένη το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που έχει χάσει τον προσανατολισμό του.


Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης κινδυνεύει, η Ελλάδα κινδυνεύει, αλλά από ποιους;

ΥΓ1: Οι φωτογραφίες με το συντριβάνι είναι από τη σελίδα ΕΛΛΗΝΙΚΟ και συνοδεύονται με το εξής σχόλιο:

"Ελληνικό... 
Χθεσινές εορταστικές φωτογραφίες... 
Και με μυρωδιά που δεν αποτυπώνεται στις φωτό!!!"
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ήταν στη διπλανή πλατεία, αλλά δεν είδε, ούτε μύρισε... Εκτός αν μύρισε κατόπιν εορτής, οπότε αναμένουμε φωτο.

ΥΓ2: Σε άλλες περιπτώσεις η δημοτική αρχή αποφαινόταν περί των "βανδάλων" πριν καν επιληφθούν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές...
Ο αντιδήμαρχος αφήνει ερωτηματικά... Αλλαγή τακτικής ή φυλάμε τον κώλο μας;
Και με την ευκαιρία ένα ερώτημα: Τι έγινε, βρε παιδιά, με εκείνους τους "βανδάλους" που -επίσης κατόπιν εορτής και κατόπιν συλλογικής διαπόμπευσης- θα μήνυε ο ΟΝΑΔΕΑ;

Μια ανακοίνωση που στοχοποιεί και διαπομπεύει συλλογικά πολίτες.
Ο ορισμός του φασισμού δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου